PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Okulda taciz sakandalı!


MetinCeylan
04-10-2008, 10:19
http://www2.internethaber.com/images/news/59148.jpg
Okulda taciz sakandalı!
10 Nisan 2008 Perşembe 09:34
Öğretmen hakkında ''kız öğrencileri taciz ettiği'' iddiasıyla adli ve idari soruşturma başlatıldı.


Muğla'nın Fethiye'ye ilçesindeki bir köyde ''kız öğrencileri taciz ettiği'' iddiasıyla hakkında adli ve idari soruşturma başlatılan öğretmenin, ''soruşturmanın selameti ve güvenlik'' gerekçesiyle ilçe merkezine alındığı bildirildi.

Fethiye Kaymakamlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, 12 Şubat'ta, ilçenin bir köyündeki ilköğretim okulunda eğitim gören 3 öğrencinin velilerinin başvuruları üzerine, ''kız öğrencileri taciz ettiği'' iddiasıyla hakkında adli ve idari soruşturma başlatılan öğretmen Z.T. (55), ''soruşturmanın selameti ve güvenlik'' gerekçesiyle merkeze, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrine alındı.
BAŞKA ÖĞRETMEN GÖREVLENDİRİLDİ

Yetkililer, Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli'nin, adı geçen öğretmenin yerine başka bir öğretmeni görevlendirdiğini bildirdiler.

Öte yandan öğretmen Z.T. hakkında açılan davanın, haziran ayında Fethiye Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmesine başlanacağı öğrenildi.

Fethiye'nin bir köyünde, 12 Şubat'ta, 14'ü kız 21 öğrencinin eğitim gördüğü ilköğretim okulunda 3 öğrenci velisi, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dilekçeyle başvurarak, öğretmen Z.T.,'nin (55) kimi öğrencilere tacizde bulunduğunu ileri sürmüşlerdi. Şikayet üzerine de öğretmen hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştı.




Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg