PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zico’nun işi imzaya kaldı


MetinCeylan
04-10-2008, 10:15
http://www2.internethaber.com/images/news/56780.jpg
Zico’nun işi imzaya kaldı
10 Nisan 2008 Perşembe 08:48
Fenerbahçe’yi iki yıldır çalıştıran Zico, yeni sözleşme için Başkan Aziz Yıldırım ile el sıkıştı.


Brezilyalı hoca, Chelsea karşılaşması sonrası erdiği demeçte, yönetimle anlaştıklarının ipuçlarını verdi, “Yakında duyurulur. Zaten ben de kalmak istiyordum. Avukatlarımla görüşecekler. Sorun çıkmaz” diye konuştu

Fenerbahçe’yi iki yıldır çalıştıran Zico, yeni sözleşme için Başkan Aziz Yıldırım ile el sıkıştı.
RESMİ İMZA ATILACAK

Brezilyalı hoca, avukatların yapacağı ayrıntılı görüşmelerden sonra, yeni sezonda da sarı-lacivertli takımın başında kalmak için resmi imzayı atacak.
Chelsea maçı sonrası konuşan Arthur Zico, “Benim sözleşmemim uzatılmasında hiçbir sorun yaşanmaz. Yakında anlaşma duyurulur. Benim açımdan zaten bir başka takıma gitmek gibi düşünce olmadı. Kalmak istiyordum. Avukatlarımın yapacağı görüşmelerde sorun çıkacağını da sanmıyorum” dedi.

YÖNETİMDE KARARLI

Zico, Chelsea maçından sonra önümüzdeki sezonun planlamasını ve yönetimden beklentilerini anlattığı toplantıda, hep geleceğe ilişkin mesajlar verirken, sözleşmesi sezon sonunda biteceği için merak uyandırdı.

Brezilyalı teknik adam, forvet ve orta alana yeni oyuncu transferleri ve Futbol Federasyonu’ndan yabancı oyuncu serbestisi isteyerek, kulübü ile yaptığı yeni anlaşmanın işaretini verdi.
ZİCO GÜVENOYU SAĞLADI

Fenerbahçe’nin 100. yılında şampiyonluk yaşayarak tarihe adını yazdıran, bu sezon da ligde şampiyonluğa giderken, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde yine tarihe geçecek bir ilke imza atarak, takımı çeyrek finale kadar taşıyan Zico, güvenoyu sağladı.
Fenerbahçe Yönetimi, özellikle takımdaki Güney Amerikalı oyuncuların çokluğu ve başarısı nedeniyle, kadroyu ve teknik heyeti bozmama kararı alıp, öncelikle Zico’nun sözleşmesini uzatmaya karar verdi. Brezilyalı çalıştırıcı da bu isteğe olumlu yanıt verince anlaşma sağlandı.
FORVET İSTİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü, bu sezon ligde şampiyonluğu hedeflerken, yeni sezonda da özellikle Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe adına yukarılara taşıdığı çıtayı, daha da ileri götürme sözü verip, orta alana ve forvete yeni yabancı oyuncular transfer etmek konusunda da sarı-lacivertli yönetimle aynı görüşü paylaştı.

Milliyet