PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hep burada olmalıyız


MetinCeylan
04-10-2008, 10:15
http://www2.internethaber.com/images/news/20858.jpg
Hep burada olmalıyız
10 Nisan 2008 Perşembe 09:14
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 'Önümüzdeki yıllarda hep bu seviyelerde var olmalıyız' dedi ve ekledi;


Maç sonrası önce futbolcularını sahaya geri çağırıp alkışlayan; sonra tribünlere gönderen ve nihayet soyunma odasında gözleri yaşararak oyuncuları ve teknik heyetine teşekkür eden başkan Aziz Yıldırım bir yandan çeyrek final gururunu yaşıyor, bir yandan da gelecek yılların planlarını yapıyordu.
Kendisini tebrik edenlerin ilgisinden fırsat buldukça sohbet ettiğimiz Aziz Yıldırım, "Bugün Chelsea tribünleri, teknik heyeti, futbolcuları, son 15 dakikayı tırnaklarını yiyerek bitirdiyse bu takımımızın başarısıdır. Ama hep söylediğim bir şey var: Birkaç yıl üst üste bu seviyelere gelmek bu yıl final oynamaktan daha önemli. İşte çalışmalarımız da bu yönde olmalı" dedi.

ZAMANLA VE DOĞRU ALTYAPIYLA
Sohbetimizde başkanın her yıl kadroyu daha da güçlendirecek çalışmalar yapacağı, Avrupa arenasında hep var olan, hep saygı duyulan bir takım yaratma temellerinin üzerine her yıl yeni tuğlalar koyulacağını öğreniyoruz. "1 milyon üye, gayrimenkul yatırım ortaklığı gibi projelerimiz gerçekleştiğinde bugün 185 milyon doları sadece TV gelirinden kazanan, bize karşı sadece 2 İngiliz futbolcuyla oynayan Chelsea gibi takımların arenasında daha da yükseliriz.
HERŞEY ZAMANLA VE DOĞRU ALTYAPIYLA OLACAK
Ama hep söylediğim şey, Avrupa arenası için de geçerli: Her şey zamanla ve doğru altyapıyla olacak. Başarılar, büyüme; bir anda olmuyor. Olursa da kalıcı olmuyor" diyen Aziz Yıldırım, önümüzdeki dönemde sürekli belli bir seviyede yer alacak Fenerbahçe'nin altyapısının oluştuğunu, daha fazla yatırım yaparak bu seviyenin daha da yükselmesinin sağlanacağını ifade ediyor.

Gürcan Bilgiç/ Sabah