PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuran okurken başından vuruldu


MetinCeylan
04-09-2008, 19:46
http://www2.internethaber.com/images/news/60116.jpg
Kuran okurken başından vuruldu
09 Nisan 2008 Çarşamba 19:16
Türkiye yeni bir kan davası cinayetiyle daha sarsıldı. Bir camide ibadet eden genç başından vurularak öldürüldü.


İzmir'in Bornova İlçesi Çamdibi semtindeki Taş Köprü Camii içinde ibadet eden İbrahim Daşğın (28) kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce başına ateş edilerek öldürüldü.

112 Acil Yardım ekibinin olay yerine ulaştığı sırada hayatta olduğu ifade edilen Daşğın'ın, yapılan müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Kan davası olduğu kesinleşti

Kur'an-ı Kerim okuyan 28 yaşındaki İbrahim Daşğın'ın silahla öldürülmesinin ardında kan davası olduğu ortaya çıktı. Daşğın'ın babasının da karşı aileden iki kişiyi daha önce öldürdüğü iddia edildi.

Taş Köprü Camii'nde meydana gelen olayın ardından İzmir polisi geniş çaplı araştırma başlatırken, zanlıların kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Polis, yaptığı araştırmada öldürülen İbrahim Daşğın'ın Kars'ın Sarıkamış ilçesinden bir yıl önce İzmir'e geldiğini ve ailelerinin 50 yıldan bu tarafa kan davası olduğu tespit edildi.

İbrahim Daşğın'ın cezaevinde bulunan babası Servet Daşğın'ın da Polat ailesinden iki kişiyi tabancayla öldürdüğü belirlendi. Bu yüzden, camideki cinayeti, Polat ailesinden bir kişinin işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

İbrahim Daşğın'ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, kaçan 20-25 yaşlarındaki zanlıyı arıyor

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136301