PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KAMPÜSÜ harabeye çevirdiler


geist-madchen
04-09-2008, 15:19
http://www2.internethaber.com/images/news/52261.jpg
Kampüsü harabeye çevirmişler
09 Nisan 2008 Çarşamba 14:54
Akdeniz Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında öğrenci yurdu hizmet binası harabeye döndü.

Hizmet binasında pencereler kırıldı, öğrenciler tarafından kullanılan dolaplar ile bina kapılarının tahrip edildi. Bir taksiyle bir vatandaşa ait konutun da camları kırıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 6 Nisanda, öğrenci olmayan bazı kişilerin de karıştığı ve polisin müdahalesiyle sonuçlanan kavgada 3'ü bıçakla olmak üzere toplam 21 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi.

Yaralıların ayakta tedavi edildikleri kaydedilen açıklamada, kavga sırasında ateşli silah kullanılmasına rağmen silahla yaralanma ve can kaybı olmadığı ifade edildi.

Silah kullanan 2 kişiden birinin yakalandığı, kimliği tespit edilen ikinci kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Kavga sırasında, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı Akdeniz Öğrenci Yurdu hizmet binasının pencerelerinin kırıldığı, öğrenciler tarafından kullanılan dolaplarla bina kapılarının tahrip edildiği, bir taksiyle bir vatandaşa ait konutun da camlarının kırıldığı bildirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalar sonucu, kavgaya karıştıkları tespit edilen 45 kişinin gözaltına alındığı, gözaltına alınanlardan 7'sinin üniversite öğrencisi olmadığının tespit edildiği, yaşı küçük olan 2 zanlının Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği belirtildi.

Sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilen zanlılardan 6'sının tutuklandığı, 6'sı hakkında adli kontrol cezası verildiği, olaylara karışan 2 kişi hakkında yakalama müzekkeresi çıkarıldığı kaydedildi.


KAYNAK

http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136247

MetinCeylan
04-09-2008, 19:40
saol:)