PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Barzani'nin ajanları Türkiye'de!


MetinCeylan
04-09-2008, 11:54
http://www2.internethaber.com/images/news/49347.jpg
Barzani'nin ajanları Türkiye'de!
09 Nisan 2008 Çarşamba 11:51
Üst düzey PKK itirafçısı Barzani'nin bir istihbarat birimi kurduğunu söyledi. Bakın o birim nerelerde geziyor ve amacı ne?


Terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan örgütün sözde Mardin sorumlusu A.A, PKK'nın Barzani'nin istihbaratı ile işbirliği içinde olduğunu ve örgütün önümüzdeki günlerde suikastlere başlayacağını söyledi.

Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce hakkında ''Terör örgütü üyesi olmak'' suçundan dava açılan A.A, ifadesinde, örgüte 1991 yılında bir yakınının propagandası sonucu Şırnak'ın İdil ilçesinden giderek katıldığını anlattı.

Askeri ve siyasi eğitim almak için 1994 yılında terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki Haftanin ve Metina kamplarına gittiğini anlatan A.A, burada 1 yıl kaldıktan sonra örgütten kaçtığını belirtti.

''ASKERİN GEÇİŞ GÜZERGAHI MAYINLANDI''
A.A, terör örgütünün Gabar Dağı bölgesinde askeri birliklerin sürekli geçiş yaptığı bölgelere uzaktan kumandalı mayınlar döşediğini anlattı. A.A, ''Gabar Dağı'nda çok sayıda mayın olduğunu biliyorum'' dedi.

''1 TON PATLAYICI SATIN ALINDI''

Terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki Zaho kentinde bir silah tüccarından 1 ton patlayıcı madde satın aldığını da kaydeden A.A, ifadesinde bu konuyla ilgili şunları söyledi:

''Örgütün, 2007 yılında Irak'ın kuzeyindeki Zaho kentinde bir silah tüccarından yaklaşık 1 ton kadar patlayıcı aldığını gördüm. Bunlar içerisinde dinamit lokumları, TNT kalıpları ve plastik patlayıcılar bulunuyordu.''

''ÖRGÜT, SUİKAST TARZI EYLEM HAZIRLIĞINDA''

Terör örgütü PKK'nın eylem planları hakkında da bilgi veren A.A, şunları anlattı:

''Örgüt geçmiş yıllarda yapmış olduğu mayınlama eylemlerini artırarak devam ettirecektir. Kırsal alanda fırsat buldukça operasyon yapan birliklere pusu ve vur-kaç türü eylemler yapabilirler. Yine özellikle metropol şehirlerde bombalama, molotof atma, iş yeri kundaklama, araç yakma eylemleri olacaktır. Geçmiş yıllarda özellikle 2003 yılında örgütün gündeme gelen ve çok tartışılan, ancak kabul görmeyen bir eylem tarzı vardı. Bu eylem tarzı son dönemde yine örgütün gündemine gelmiştir. Özellikle bürokrat, general ve milletvekili gibi özellik arz eden şahıslara karşı suikast türü eylemler yapabilirler. Bazı örgüt mensupları suikast eğitimi almaktadır.''

IRAK ORDUSUNUN SİLAHLARI PKK'DA
Amerika'nın Irak'ı işgalinden sonra Irak ordusuna ait silah ve mühimmatların tamamının terör örgütü PKK'nın eline geçtiğini de anlatan A.A, ''Irak ordusunun silahları PKK'da. Özellikle Irak ordusu Bağdat düştükten sonra ellerinde bulunan silahları bırakarak evlerine gittiklerinden mevcut silahlar örgüt mensupları tarafından toplanarak kamplara aktarılmıştır. ABD askerleri de bu duruma göz yummuşlardır'' dedi.


Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg