PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyükanıt bavulunu topladı


MetinCeylan
04-09-2008, 11:22
http://www2.internethaber.com/images/news/38616.jpg
Büyükanıt bavulunu topladı
09 Nisan 2008 Çarşamba 10:59
Büyükanıt hakkında son günlerde bir iddia ortaya atıldı.. Genelkurmay Başkanı söylentilere karşı tavrını net koydu.


Görev süresinin uzatılmasına yönelik girişimlere karşı çıkacağını söyleyen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, 'Eşimle bavulumuzu toplamaya başladık' dedi.

Gazeteport'un haberine göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, görev süresinin uzatılacağı yönündeki iddialara ilişkin olarak, "Buna ilk ben karşı çıkarım, sürenin uzatılmasını istemek veya bunu kabul etmek benim için en haysiyet kırıcı şey olur" dedi.

Büyükanıt, önceki gece Ankara Merkez Orduevi'nde düzenlenen Askeri Yargıtay'ın 94. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katıldı.

'İSTANBUL'DA YAŞAYACAĞIZ'

Büyükanıt, "Biz artık hazırlık yapıyoruz, bavul topluyoruz" derken, eşi Filiz Büyükanıt da yavaş yavaş evlerini toplamaya başladıklarını belirtti. Yaşar Büyükanıt, artık İstanbul'a yerleşeceklerini ifade ederek, "30 Ağustos'ta emekli olduğumda, İstanbul'da yaşayacağız" dedi. Filiz Büyükanıt da hem kendisinin hem eşinin zaten İstanbullu olduğunu söyledi.

FİLİZ BÜYÜKANIT'TAN ÇÖLAŞAN'A ÖVGÜ

Filiz Büyükanıt, sohbet sırasında çevresinde bulunan gazeteci-yazar Emin Çölaşan'a dönerek, "Emin Bey, biz pazar günleri programımızı size göre yapıyoruz" dedi. Filiz Büyükanıt, eşi Danıştay Başsavcısı Tansel Çölaşan ile birlikte resepsiyona katılan Emin Çölaşan'a şunları söyledi:

"Pazar günleri saat 11.00 olunca televizyonun karşısındayız. ART'de Mustafa Balbay ile birlikte yaptığınız programı eşimle birlikte izliyoruz. Eğer sabah kaçırırsak, gece 21.00'de mutlaka tekrarını izliyoruz. Yani pazar günümüzü size göre ayarlıyoruz. Ağzınıza sağlık."

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136206

Mustafa
04-09-2008, 11:24
helal olsun.

ALONE53
04-09-2008, 11:42
bu adamı seviyorum sağlam karakterli bi adam
ailker başbuğun çok astığm astık kestğm kestik bir yapıda oldğunu söylüyolar vatanımıza ve miletimize hayırlı olur inşallah