PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kampüste dehşet dakikaları cep telefonunda


NOYAN
04-08-2008, 23:17
AKDENİZ Üniversitesi'nde geçen pazar günü yaşanan silahlı, taşlı, sopalı kavganın yurtta kalan kız öğrenciler tarafından da cep telefonuyla görüntülendiği ortaya çıktı.

İŞTE O VİDEO[tıklayın] (http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=2299)

Yurt binalarının bulunduğu alana giren ve sopalarla yurt idari binası başta olmak üzere kız öğrencilerin yatakhanelerinin bulunduğu binaları taşlayıp camlarını kıran ve aralarına aldıkları karşıt görüşlü öğrencileri öldüresiye döven terör örgütü sempatizanı oldukları belirlenen eylemcilerin görüntüleri, tüyler ürpertti.


Yatakhanenin penceresinden yurt binasını basan eylemcilerin çıkardığı olayları görüntüleyen üniversite öğrencisi genç kız, şunları söyledi:
“Bir öğrenciyi aralarına alıp öldüresiye dövdüler. Camları taşladılar. Kız öğrenci yatakhanelerini bastılar. Bir an bizim yanımıza da gelecekler diye korktuk. Ama en azından bu görüntüleri kaydedip saldırganların yakalanmalarını sağlamak istedim. Görüntüleri çektikten sonra bulunmasın diye oda içerisine sakladım. Olaylar yatışınca da çıkarıp bu öğrenci kılığındaki teröristleri herkese göstermek istedim.” 6 dakikalık görüntü çeken genç kız, şöyle devam etti:


“Ellerinde demir çubuklar vardı. Bir kısmı da yurt bahçesindeki ağaçları söküp kendilerine silah yaptı. Taşlarla camları kırdılar, masa ve sandalyeleri çevreye fırlattılar. Önlerine ne çıkarsa, kim çıkarsa, vurup kırdılar. Bir öğrenciyi aralarına alıp linç etmek istediler. Bu öğrenci arkadaşlarının yardımıyla öfkeli kalabalığın elinden kurtuldu. Silah seslerini duyunca dağıldılar.”



kaynak (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8649873.asp?gid=233&sz=24036)

MetinCeylan
04-08-2008, 23:41
saol.::)

morciii
04-09-2008, 00:33
yaa bizim yurdun kaç tane güvenliği var burda hiç mi kimse yokmuş yada polise niyee geç haber vermişler anlamadım...

bu kadar ileri gidebilmeleri de ayrı bir konu...