PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zico ilk 11'i değiştirdi


MetinCeylan
04-08-2008, 17:31
http://www2.internethaber.com/images/news/59699.jpg
Zico ilk 11'i değiştirdi
08 Nisan 2008 Salı 17:12
Fenerbahçe için yarı finale 90 dakika kaldı. Futbolcular ve teknik heyet kenetlendi. Zico'nun oyun felsefesi şöyle..


Türkiye yine nefeslerini tuttu, bu gece saat 21.45’te başlayacak tarihi maça kilitlendi. Sarı-lacivertli ekip İstanbul’da 2-1 yendiği İngiliz rakibi önünde tur vizesi arayacak. Eğer yarı finale yükselirse tarihinin en büyük başarısına imza atacak

ZİCO: SALDIRACAĞIZ

Brezilyalı teknik adam, kendilerini bu noktaya getirenin şu ana kadar sergiledikleri atak futbol olduğunu belirterek, ''Her zaman oynadığımız gibi oynayacağız. Çünkü bizi bu noktaya kadar getiren şu ana kadarki atak futbolumuzdu. Bundan sonra da bu oyun felsefemizden vazgeçmeyeceğiz'' dedi.

GRANT: KOLAY MAÇ OLMAYACAK

Stamford Bridge Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Grant, bir Türk gazetecinin “Maç için endişeniz var mı?” sorusuna “Tabii ki endişeleniyoruz. Benim durumumda siz de olsanız endişelenirsiniz. İlk maçı kaybettik. Kazanmak için yapmamız gereken her şeyi yapacağız. Hepimiz biliyoruz ki kolay bir maç olmayacak” yanıtını verdi.
Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı ilk maçta İstanbul’da konsantrasyon eksikliğinin hatırlatılması üzerine Grant, “Oyunun hakimiydik fakat konsantrasyonumuzu bozduk. Sezon içinde bu şekilde birçok maç oynadık. Ancak yaptığımız hatalardan öğreniyoruz. Rövanşta daha iyi konsantre olmaya çalışacağız” diye konuştu.

İKİ DEĞİŞİKLİK VAR

Antrenmanın başında as futbolcularına sarı yelek dağıtan Brezilyalı teknik adam, idmanda hasta olan Maldonado’nun yerine Selçuk’u görevlendirirken, Uğur ve Kezman’a sarı yelek vermedi. Zico, Uğur ve Kezman’ın yerine Kazım ve Semih’e şans vererek bu iki futbolcuyu as takıma dahil etti.

Zico’nun antrenmanda denediği kadroya göre sarı-lacivertlilerin Chelsea karşısındaki muhtemel 11’i; Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Kazım, Selçuk, Aurelio, Deivid, Alex ve Semih’ten oluştu.

CHELSEA'NİN MUHTEMEL ONBİRİ

İngiliz ekibinde kaleci Cech ve savunma oyuncusu Carvalho’nun maçta forma giyemeyecekleri açıklanırken, Chelsea’nin sahaya Cudicini, Bellettti (Ferreira), Alex, Terry, Ashley Cole, Essien, Ballack, Lampard, Joe Cole, Anelka (Kalou), Drogba’dan oluşan muhtemel 11’le çıkması bekleniyor.

KART SINIRINDA BULUNANLAR

Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart sınırında bulunan Lugano, Kezman, Deivid ve Selçuk, forma giymeleri ve birer kart daha görmeleri durumunda yarı finale çıkıldığı takdirde cezalı duruma düşecekler.

DAİLY MAİL "ZİCO'NUN KAYBEDECEK HİÇBİRŞEYİ YOK"
Daily Mail gazetesi de Chelsea'nin bütün motivastonunu bu maça verdiğini yazdı. Gazetede Gant'ın FA ve Carling Cup'ta istediğimizi alamadık bu akşam kazanmalıyız" sözlerine yer verdi.
"FENERBAHÇE'YE İLK MAÇTA YENİLMEMİZ, BİR KEREYE MAHSUS BİR KAZAYDI"
Chelsea'nin Portekizli oyuncusu Ricardo Carvalho, "Fenerbahçe'ye ilk maçta yenilmemiz, bir kereye mahsus bir kazaydı" dedi.
Mirror Gazetesi'nin haberine göre, Carvalho, takımının Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe'ye yenilmesinin bir kereye mahsus bir kaza olduğunu iddia ederek, bu gece Stamford Bridge'de yapılacak maçta, kendilerini toparlayacaklarına söz verdi.
Portekizli genç oyuncu, "Sahamızda yenilmek felaket olur. Geçen haftaki sonucun kaza olduğuna inanıyorum. Bu sezon en iyi oyunumuzu oynuyoruz. Fenerbahçe'nin üstesinden gelebiliriz" diye konuştu.
"ESKİSİ KADAR GÜÇLÜ OLMAYAN CHELSEA, EVİNDE YENİLEBİLİR"
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, Chelsea'nin eskisi kadar güçlü bir takım olmadığını savunarak, İngiliz takımının evinde yenilebileceğini söyledi. Telegraph Gazetesi'nin haberine göre, yaşadığı sakatlık nedeniyle Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında yer almayan Carlos, rakip takım Chelsea'nin eskisi kadar güçlü olmadığını, İngiliz takımının Stamford Bridge'de yenilebileceğini belirtti.

STAT: Stamford Bridge
SAAT: 21.45

HAKEM: Herbert Fandel (Almanya)
TV: Star

NOYAN
04-08-2008, 17:59
Kazım ve Semih'in ilk 11'de olması FB için iyi olacak.