PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzaylılar bu adama kıl


MetinCeylan
04-08-2008, 12:38
http://www2.internethaber.com/images/news/59991.jpg
Uzaylılar bu adama kıl
08 Nisan 2008 Salı 12:35
Başka açıklaması yok... Zira bu adamcağızın evine tam 5 kez göktaşı düştü.


Bosna'da yaşayan bir adamın evine her sağanak yağmur yağdığında göktaşı düştüğü bildirildi.

Bosnalı Radivoje Lajic, beşinci kez bir göktaşının evinin üstüne düşmesiyle uzaylılar tarafından hedef alındığını düşünmeye başladığını söyledi.

Belgrad Üniversitesi'nden uzmanların doğruladığı olaya göre Lajic evine düşen taşları üniversiteye teslim etti.

Üniversite yetkilileri bu ilginç olayı aydınlatmak için taşların düştüğü bölgedeki yerel manyetik alanları araştırmaya başladı. Fakat Lajic, olayın bilimsel bir açıklaması olduğuna pek ihtimal vermiyor.

Gornja Lamovite'teki bir köyde yaşayan şanssız adam evinin çatısını evinin daha fazla zarar görmemesi için çelik kirişlerle destekledi.

Bilim adamlarının aksine olaya alternatif bir açıklama getirmeye çalışan Lajiç, dünya dışı güçler tarafından hedef alındığına kanaat getirmiş durumda. İnsanların buna inanmamalarını normal karşıladığını bildiren Radivoje Lajic, başka bir açıklama bulamadığını ifade ediyor.

İlk göktaşı geçen yıl kasım ayında düştü ve arkasından evi 4 kez daha aynı şekilde zarar gördü. Lajic, göktaşlarının düştüğü günlerin hepsinde de sağanak yağmur yağdığını ve gökyüzünün açık olarak görünemediğini söyledi.

Olayı bir türlü açıklığa kavuşturamadığı için Belgrad Üniversitesi'ne başvurduğunu bildiren Lajiç, "Uzaylılar tarafından hedef alındım. Benimle oyun oynuyorlar. Bunu neden yaptıklarını bilmiyorum. Yağmur yağdığı zaman bir başka saldırı olacak diye endişe etmekten uyuyamıyorum" diye konuştu.

(Kaynak: CNN Türk)