PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Londra'da yüzyılın maçı


MetinCeylan
04-08-2008, 12:13
http://www2.internethaber.com/images/news/59699.jpg
Londra'da yüzyılın maçı
08 Nisan 2008 Salı 08:34
Fenerbahçe için yarı finale 90 dakika kaldı. Futbolcular ve teknik heyet kenetlendi. Zico oyun felsefesini açıkladı..


Türkiye yine nefeslerini tuttu, bu gece saat 21.45’te başlayacak tarihi maça kilitlendi. Sarı-lacivertli ekip İstanbul’da 2-1 yendiği İngiliz rakibi önünde tur vizesi arayacak. Eğer yarı finale yükselirse tarihinin en büyük başarısına imza atacak

CHELSEA

Cudicini, Ferreira, J.Terry, Carvalho, Ashley Cole, Ballack, Makelele, Lampard, Joe Cole, Drogba, Kalou

FENERBAHÇE

Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Kazım, Aurelio
Maldonado (Selçuk), Deivid, Alex, Semih

STAT: Stamford Bridge
SAAT: 21.45

HAKEM: Herbert Fandel (Almanya)
TV: Star

ZİCO: SALDIRACAĞIZ

Brezilyalı teknik adam, kendilerini bu noktaya getirenin şu ana kadar sergiledikleri atak futbol olduğunu belirterek, ''Her zaman oynadığımız gibi oynayacağız. Çünkü bizi bu noktaya kadar getiren şu ana kadarki atak futbolumuzdu. Bundan sonra da bu oyun felsefemizden vazgeçmeyeceğiz'' dedi.

GRANT: KOLAY MAÇ OLMAYACAK

Stamford Bridge Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Grant, bir Türk gazetecinin “Maç için endişeniz var mı?” sorusuna “Tabii ki endişeleniyoruz. Benim durumumda siz de olsanız endişelenirsiniz. İlk maçı kaybettik. Kazanmak için yapmamız gereken her şeyi yapacağız. Hepimiz biliyoruz ki kolay bir maç olmayacak” yanıtını verdi.
Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı ilk maçta İstanbul’da konsantrasyon eksikliğinin hatırlatılması üzerine Grant, “Oyunun hakimiydik fakat konsantrasyonumuzu bozduk. Sezon içinde bu şekilde birçok maç oynadık. Ancak yaptığımız hatalardan öğreniyoruz. Rövanşta daha iyi konsantre olmaya çalışacağız” diye konuştu.gs:

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136033