PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahçeli'den ağır eleştiri


MetinCeylan
04-08-2008, 11:41
http://www2.internethaber.com/images/news/58555.jpg
Bahçeli'den ağır eleştiri
08 Nisan 2008 Salı 10:27
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında hükümeti yerden yere vurdu..


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Bahçeli'nin hedifinde hükümet ve isim vermemesiyle birlikte TÜSİAD vardı.
Ak Partinin kapatılması davası siyasi gündemi belirleyen temel konu niteliğini korumaktadır. İfratla tefrit arasında gidip gelen AKP yöneticeleri komplo teorilerinden kurtulmalıdır. AKP yöneticilerinde kafa karışıklığını çözememiştir. Kamuoyunu rahatlatacak bir çözüm bulunamamıştır.
BAŞBAKAN KAFA KARIŞTIRIYOR
Başbakan kafa karıştırmayı çözüm olarak görüyor. İstanbul medyası ve sermayesinin sağduyu çağrıları işe yaramamıştır. Darbe sürecinden karşı darbe için harekete geçilmesinden dem vuran cihat kampanyası hukuka ve kanuna meydan okuma kampanyasına dönmüştür.
HALK TARAFINDAN TASFİYE EDİLMELİ
Siyasi partilerin halk tarafından tasfiye edilmesi gerektiği mahkemeler tarafından kapatılmaması gerektiği düşüncemiz devametmektedir.
MHP bu konuda ne düşündüğünü ve ne yapılması gerektiğini düşündüğünü açıkça ortaya koymuştur. Akıl hocalarına ihtiyacımız yoktur.
BAŞBAKAN ALDIĞI OYLARLA GÖZDAĞI VERİYOR
Sayın Başbakan seçimlerde aldığı oyları herkese gözdağı vermek için kullanarak gaflete düşmüştür. Sayın Başbakan bütün hata ve kusurlarını başkalarına yükleyerek sorumluluktan kurtulacağı düşüncesine girerek büyük bir hata yapmaktadır.
DAYATMA PAKETLERİNDEN MEDET UMUYORLAR
AKP'nin davayı haksız bulması anlaşılabilir bir durumdur. Ancak AB'nin alenen hakeretlerine sessiz kalmalarının kabul edilebilir bir yönü bulunmamaktadır.
Dayatma paketlerden medet ummak zihin bulanıklığının göstergesidir.. Türk milletine hakaretin önünü açılmasını ne sebeple istiyorsun. 301 Meclis'e gelirse AKP tarihin önünde bir onur ve haysiyet imtihanı ile karşı karşıya kalacaktır.AB komiserlerinin sabrımız taştı diyerek Türkiye'yi tehdit ettiği dönemde 301'i gündeme getirmek siyasi intihar demektir. MHP bunu engellemek için sonuna kadar mücadele edecektir.
TÜRKİYE ÇATIŞMA ORTAMINA SÜRÜKLENİYOR
AKP'nin hazırladığı demokratikleşme paketinde yer alan bazı maddeler Türkiye'yi çok tehlikeli bir çatışma ortamına sürükleyecektir. AKP Türkiye'yi bölmenin önüne geçmenin demokratik hak ve özgürlüklerle engellenemeyeceğini anlayamamaktadır.AKP'nin milli karar alma kabileyeti kalmamış yabancıların güdümüne girmiştir.
BAŞBAKAN KOMPLO TEORİLERİ ÜRETİYOR
Bu gerçekler ortadayken Başbakan komplo teorileri üretmekte, AKP'siz ülkenin siyasetinin çökeceğini söylemektedir. Bu bir siyasi manevradır.
Ekonomide çok ciddi bir daralma yaşanmaktadır. 2002'de ortaya çıkan küresel okonomi anlayışı çökmüştür. Yabancı yatırımcı tehlikeyi gördü ve Türkiye'yi terkediyor.
YENİ HİKAYELER OKUYOR
Başbakan Erdoğan'ın yaklaşan krizin kokusunu aldığını ve kriz gelmeden yeniden bahaneler uydurmaya başladığı görülmektedir. Ekonomik sorunu siyasi polemikle çözeceğini sanan Başbakan yeni hikayeler okuyor.
Başbakan siyasi bir manevraya başlamıştır.Yabancılara tam teslimiyetçi ilave manevralar yapılmaktadır. Sayın Başbakan kalkınma masalına devam etme niyetindedir. Millete hizmetin önlenemeyeceğinden bahsederek sanki hizmeti engelleyen biri varmışçasına hayali düşmanlar yaratılmaktadır.
ENFLASYON TEKRAR İKİ HANE
Enflasyon tekrar 2 haneli rakama ulaşmıştır. İşçi ve memur ezdirilmiştir. Özellikle bundan sonraki artışlar ve küresel belirsizlikler enflasyonun yükselişini tetikleyecek verilerdir.
HÜKÜMET BAŞARISIZ OLMUŞTUR
Hükümet başarısız olmuştur ve bunun asla mazreti yoktur. Başbakan Erdoğan ile AKP hükümeti gerçekleri ısrarla saptırıyor. Türkiye döviz kurlarının düşük olması nedeniyle ucuz ve ara mallarının hedefi olmuştur.
Borç stoğu sürekli artmaktadır. Erdoğan iftihar ettiği ihracat rakamı yüzde 48'i özel sektöre aittir. Türkiye'nin borcu hem oran, hem miktar olarak arttı. Son 5 yılda kredi kartı borcunu ödemeyenlerin sayısı arttı.İşletmeler kapanmakta, binlerce kişi borç batağına sürüklenmektedir.
Herkese büyük görevler düşmektedir. AKP'yi salonlara doldurduğu yandaşlarının sloganları kurtaramayacaktır.

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136053

Kaanhan
04-11-2008, 16:12
Akp Hükümeti güzel ilerliyordu ilk kazandıkları zaman ama şimdi herşey tersine döndü açıktan amerikaya kölelik yapması ki baştaki hükümetin kölelik yapması bizide köle yapar.Bu işleri zıttına dönderdi.

ALONE53
04-11-2008, 17:13
2. DÖNEMDE REHAVETEMİ KAPILDI NEDİR ANLAMADIM

Kaanhan
04-11-2008, 20:42
Akp ya çıkacak ben başörtüsünü öne sürerek siyaset yaptım affedin beni hatamı geçte olsa anladım diyecek yada bu seçimlerde pılını pırtını amerikaya yaptığı yalakalıklarınıda beraberinde alıp gi-de-cekkkk.