PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener zangır zangır titretir


MetinCeylan
04-08-2008, 11:03
http://www2.internethaber.com/images/news/59984.jpg
Fener zangır zangır titretir
08 Nisan 2008 Salı 10:42
Fenerbahçe, İngiltere'de Chelsea'yi zangır zangır titretir. Bunun için elinde 3 önemli silahı var. Bakın Hıncal Uluç maç için neler dedi?


Fenerbahçe bu akşam İngiltere'de ne yapacak? Genel kanı kanaryanın bu kez işinin çok zor olacağı yönünde. Hıncal Uluç ise tam aksini düşünüyor.

Fener'in İngiltere'de işinin daha rahat olduğunu söylüyor ama ekliyor; "Eğer Zico gereken cesareti gösterebilirse."

Peki Zico'nun göstermesi gereken cesaret ne? Uluç'a göre hücum futbolu oynayan bir Fenerbahçe, Kadıköy'deki gibi Chelsea savunmasını zangır zangır titretir.

MAÇIN 3 ADAMI

Hıncal Uluç'a göre Fener'in üç önemli kozu bu var. Bunlar ise Roberto Carlos, Alex ve Gökhan Gönül...

Şöyle diyor Uluç;

"(..)Alex, İstanbul'daki maçta yoktu. İstanbul'daki maçı Fenerbahçe 10 kişi oynadı. Bu maçta Alex oynarsa Fenerbahçe büyük hücum üstünlüğü sağlar. 2- Gökhan Gönül, Avrupa'nın en iyi hücum beklerinden bir tanesi. İstanbul'da cezalıydı oynamadı. 3- Roberto Carlos. Oyuna kendi katkısının üzerinde bir varlığı var. Önündeki adamı hücumda çok daha iyi oynatıyor. Uğur Boral'ın patlaması Roberto Carlos sayesinde oldu."

CHELSEA SALDIRIR FENER ALIR

"Şimdi Chelsea, Fenerbahçe'nin üzerine gelirken, Fenerbahçe 3 yeni hücumcu Alex, Roberto Carlos ve Gökhan ile rakibinin üzerine giderse, maçın başında galip duruma geçebilir. İstanbul'da Chelsea'nin yaptığını, Fenerbahçe yapabilir. Fenerbahçe golü attığı andan itibaren Chelsea'ye turu geçmesi için 3 gol lazım. (...)Zico 'baskın basanındır' diye oynarsa Chelsea, Fenerbahçe'nin savunma yapacağını beklerken, üstüne geleceğini hiç hesaplamazken, maçın başında fırtına gibi basarsa, turu geçebilir."

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136054