PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gasp edip ıssız bir alana terk ettiler


kAcAhK
04-08-2008, 10:05
http://img.mynet.com/ha3/s/sisli_gasp.jpgŞişli'de otobüs bekleyen bir temizlik görevlisi, gasp edildikten sonra bıçakla darp edilerek ıssız bir alana terk edildi

http://img.mynet.com/ha3/s/sisli_gasp2.jpgEdinilen bilgiye göre, olay, 21.30 sıralarında Darülaceze Caddesi üzerindeki İETT otobüs durağında meydana geldi. Ok Meydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde muayene olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görevli temizlik işçisi İbrahim Aydın (51), hastaneden çıktıktan sonra evine gitmek için geldiği otobüs durağında saldırıya uğradı. Temizlik işçisine adres sorma bahanesiyle yaklaşan iki şahıs, durağın arkasındaki karanlık yeşil alana götürdü.
http://img.mynet.com/ha3/s/sisli_gasp3.jpgTalihsiz işçinin cebindeki paralarını almaya çalışan şahıslar, karşılık görünce bu kez bıçak ve sopaya başvurdu. Gözü dönmüş hırsızlar, işçiyi yüz, bacak ve çeşitli yerlerinden bıçaklayarak, İ.A.'nın cebindeki 100 YTL'si ve cep telefonunu alıp olay yerinden hızla uzaklaştı. Kanlar içinde yere yığılan işçinin feryatlarını duyan vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Polis ekipleri saldırganların eşgali alarak çevrede arama çalışması başlatırken, sağlık ekipleri de ilk müdahalenin ardından İ.A.'yı ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.