PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eczacıbaşı'nın ismi değişti ! (Eczacıbaşı Zentiva)


Kalpsiz_
11-22-2007, 06:06
Türk bayan voleybolunun başarılı takımı Eczacıbaşı 2007-2008 sezonunu yeni ismi, yeni antrenörü ve yeni oyuncuları ile bugün yapılan basın toplantısı ile açtı.

Tükiye Bayanlan Voleybol Ligi'nde 26. şampiyonlukla kırılması güç bir rekoru elinde bulunduran Eczacıbaşı, önümüzdeki üç yıl boyunca yoluna Eczacıbaşı- Zentiva olarak devam edecek. Orta ve Doğu Avrupa'da faaliyet gösteren bir ilaç firması olan Zentiva ile yapalan anlaşma sonrası Eczacıbaşı - Zentiva adını alan kulüp, bu değişikleği ve yeni kadrosunu bir basın toplantısı ile tanıttı.

Toplantı da Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Eczacıbaşı - Zentiva Ticari Genel Müdürü Elif Çelik, Eczacıbaşı Menajeri Selcan Teoman ,takımın yeni teknik direktörü Giuseppe Cuccarini ve Eczacıbaşı bayan Voleybol takımının oyuncuları yar aldı.

Toplantı da ilk sözü Faruk Eczacıbaşı aldı. Başkan Eczacıbaşı yeni sezonun kendileri için özel olacağını belirtirken, gerçekleştirdikleri ortaklık sonucu oluşan yeni durumundan memnun olduklarını ifade etti. Voleybolun geleşimi içinde iyi bir adım attıkların vurgulayan Eczacıbaşı, " 3 yıl boyunca Eczacıbaşı-Zentivca adı altında yarışacağız. Bu ortaklık hem bize hem de Türk Voleyboluna katkı sağlayacaktır. Umarım bu sezon Avrupa'da yakalayacağımız başarılarla gelişimimizi sürdürürüz".

Eczacıbaşı - Zentiva Ticari Genel Müdürü Elif Çelik ise Temmuz ayında başlayan bu ortaklığın, bugün geldiği noktadan çok memnun olduklarını ifade etti ve önümüzdeki yıllarda hedeflenen amaçları ortaya koydu.

Eczacıbaşı Menajeri Selcan Teoman yeni sezon öncesi çalışmalara başlardıklarını belirtti ve kadroda yapılan değişiklikleri ifade etti. Teoman, hedeflerinin artık Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olduğunu söylerken, yeni transferleri ve teknik adamları ile bu hedefe uluşacaklarını sözlerine ekledi.

Sempatik tavırları ile dikkat çeken takımın yeni teknik direktörü Giuseppe Cuccarini'de sorumluluğunun farkında olduğunu, bu sezon önlerine 3 hedef koyarak yola devam etmek istediklerini söyledi. Cuccarini bu hedeflerin ise şimdiye kadar yakalanan başarılara devam etmek, Avrupa'da başarı yakalamak ve genç sporcuları Türk voleyboluna kazandırmak olduğunu açıkladı.

Takım tecrübeli oyuncusu Gülden Kayalar yeni bir takım ve yeni bir antrenörle sezona başladıklarını söylerken, hedeflerinin her kulvarda şampiyonluk olduğunu vurguladı.

Basın toplantısının ardından Eczacıbaşı- Zentiva yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve oyuncular toplu fotoğraf çektirdiler.