PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beni kanayana kadar kamçıla


MetinCeylan
04-07-2008, 23:42
http://www2.internethaber.com/images/news/59960.jpg
Beni kanayana kadar kamçıla
07 Nisan 2008 Pazartesi 20:44
Formula 1 patronu Max Mosley ile birlikte olan 5 fahişeden biri News of the World’e konuştu.

Formula 1 patronu Max Mosley ile birlikte olan 5 fahişeden biri News of the World’e konuştu. Mosley'in sado-mazoşist düşkünlüğü ortaya çıktı.

Nazi kıyafeti fantezili sado-mazoşist seks álemi sırasında görüntülendikten sonra kovulmanın eşiğine gelen Formula 1 patronu Max Mosley ile birlikte olan 5 fahişeden biri, News of the World’e konuştu.
KANAYANA KADAR KAMÇILAMAMI İSTEDİ

İsmi açıklanmayan fahişe, "Bana Nazi gibi giyinmemi ve emirler yağdırmamı söyledi. Kanayana kadar kamçılamamı istedi. Beş saat boyunca bazen Almanca, bazen de Alman aksanlı bir İngilizce ile konuştu. Hepsini videoya çekti. Daha önce de aynısını yapmıştık" dedi. Savaş zamanının faşist liderlerinden Sir Oswald’ın oğlu olan Mosley, News of the World’ü yalancılıkla suçlayıp dava açarken gazete, olayın videosunu FIA yönetimine yolladı ve "Asıl yalancı Mosley" diye yazdı. Gazeteye isminin açıklanmaması şartıyla konuşan fahişe, şunları söyledi:
NAZİ ÖLÜM KAMPI OYUNU

"Biz sadece emirleri uyguluyorduk. Mosley’in grup seks sırasında
http://www.internethaber.com/images/other/formula.jpg
nazi ölüm kampı oyunu önceden planlanmıştı. Mosley, yardımcısı Bayan Switch’i görevlendirerek bir Alman dominant bulmasını istedi. Max’ın tüm işleri organize etmesi için 2500 sterlin verdiği Switch, bu rol için Zena’yı buldu. Zena Almandı ve Alman askeri üniforması giyiyordu. ’Abi’ adlı Alman üniformalı bir kız daha bulundu. Bütün üniformalar ordu depolarından geldi.
KONUŞMALAR ALMANCA
Bana konuşmaların çoğunun Almanca olacağı ve benim anlayamayacağım söylendi. Çok güçlü bir Nazi teması işlendi. Aşağılayıcı vücut kontrolleri yapıldı. ’Leah’ ve ’JD’ adlı iki kız da Nazi kampında mahkum rolündeydiler. Çizgili mahkum elbiseleri giydiler, dayak yediler ve Max’le seks yaptılar. Max, Leah ile JD’yi kamçılarken Zena Almanca emirler haykırıyordu. Bayan Switch de orgiye katıldı. O da bastonla Max’ı dövüyordu."

Mosley ise istifa etmesi için yapılan baskılara gazeteye dava açmakla karşılık verdi. Mosley’in avukatları News of the World’e açılacak davanın işlemlerini başlattılar.

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=136008