PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mağazada intihar etti


MetinCeylan
04-07-2008, 22:13
http://www.haberaktuel.com/images/news/17484.jpg 07 Nisan 2008 / 21:55

Mağazada intihar etti
Adana’da bir giyim mağazasına alış verişe gelen 25 yaşındaki Umut Bartev, çalışanların ve müşterilerin gözleri önünde çenesine dayadığı tabancayla kendini vurdu.


Adana’da bir giyim mağazasına alış verişe gelen 25 yaşındaki Umut Bartev, çalışanların ve müşterilerin gözleri önünde çenesine dayadığı tabancayla kendini vurdu. Ağır yaralanan genç, ambulansla Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay saat 15.00 sıralarında Cemalpaşa Mahallesi’ndeki Toros Caddesi’nde meydana geldi. Bir giyim mağazasına giren Umut Bartev, alış veriş yapacağını söyleyerek reyonlardaki kıyafetleri incelemeye başladı. Bir süre sonra, çalışan ve diğer müşterilerin gözleri önünde, belindeki bilye atar hale getirilmiş 6.35 milimetre çapındaki kurusıkı tabancayı çeken Bartev, hiç bir şey söylemeden çenesine dayadı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında tetiği çeken Bartev, kanlar içinde yere düştü. Patlama sesinin ardından bir gencin kanlar içersinde yerde yatarken gören mağazadakiler panik halinde dışarı kaçıçtı.

Ağır yaralanan Umut Bartev, olay yerine çağrılan ambulansla Adana Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Umut Bartev ameliyata alınırken, polis soruşturma başlattı.


kaynak:http://www.haberaktuel.com/Magazada-intihar-etti-haberi-121839.html