PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otobüs'te 'garanti'li hizmmet


MetinCeylan
04-07-2008, 15:49
http://www2.internethaber.com/images/news/29556.jpg
Otobüs'te 'garanti'li hizmmet
07 Nisan 2008 Pazartesi 15:40
Varan turizm ile seyahat edenler kablosuz internet hizmetinden Garanti Bankası sponsorluğuyla faydalanıyor.


Varan Turizm, 2005'de Türkiye'de ilk olarak başlattığı şehirlerarası yolculuklarda kablosuz ve kesintisiz internet bağlantısı hizmetini, garanti.com.tr sponsorluğunda gerçekleştirmeye devam ediyor. Yolcular, internet bağlantısından, Türkiye'nin çeşitli güzergahlarında hizmet veren 50 Varan otobüsünde yararlanabiliyor.

Varan Turizm Genel Müdür Vekili Onur Boybeyi, Garanti Bankası ile işbirliğinin Varan yolcularına daha farklı hizmetler sunmak adına daha da geliştirileceğini belirtti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Bankası Şubesiz Bankacılık Birim Müdürü Barbaros Uygun ise, "Garanti.com.tr, 10 yıldır internet bankacılığı alanında birçok konuda liderlik yaptı. Teknolojik altyapımızla, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak her türlü yeniliği kullanıma sunuyoruz. Bu kapsamda, 1 milyonu aşkın internet şubesi müşterimizin şehirlerarası yolculukta da bankacılık işlemlerini yapmasını ve internetten kopmamasını sağlamayı hedefledik. Varan Turizm'e birlikte geliştirdiğimiz hizmet ve sağladıkları fırsat için teşekkür ediyoruz." dedi.

Varan'ın İstanbul-Ankara ve İstanbul-İzmir güzergahlarında hizmet veren Deluxe otobüslerinde yolcuların kullanması için dizüstü bilgisayarlar da bulunuyor.

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=135970