PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe'nin muhtemel 11'i


MetinCeylan
04-07-2008, 15:48
http://www.haberaktuel.com/images/news/19860.jpg 07 Nisan 2008 / 15:19

F.Bahçe'nin muhtemel 11'i
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanşında yarın İngiltere'nin Chelsea takımıyla deplasmanda yapacağı mücadeleyle, tarihinin en önemli maçına çıkacak.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun, Chelsea karşısında takımının kurgusunda değişim yapmaması bekleniyor.

İngiliz ekibe karşı ilk maçta sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Gönül, yarınki mücadelede takımdaki yerini alacak.

Brezilyalı teknik adamın Chelsea karşısına Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Maldonado, Aurelio, Uğur, Alex ve Kezman muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Sarı-lacivertli ekipte, sarı kart sınırında bulunan Lugano, Kezman, Deivid ve Selçuk, forma giymeleri ve birer kart daha görmeleri durumunda yarı finale çıkıldığı taktirde cezalı duruma düşecek.

Stamford Bridge Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak Chelsea-Fenerbahçe karşılaşmasını Alman hakem Herbert Fandel yönetecek. Fandel'in yardımcılıklarını ise Carsten Kadach ve Volker Mezel yapacak.

Chelsea-Fenerbahçe maçı için Fenerbahçeli taraftarlar ayrılan biletlerinin karaborsada oldukça yüksek rakamlara satıldığı öğrenildi.

Normal fiyatı 45 ve 48 İngiliz Sterlin'i olan biletlerin karaborsada fiyatlarının bin sterline varan rakamlarda satılmaya çalışıldığı öğrenildi.

kaynak:http://www.haberaktuel.com/F.Bahcenin-muhtemel-11i-haberi-121768.html

morciii
04-07-2008, 23:14
aynı 11 yani hadi bakalım ...