PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlköğretim okulu öğrencilerinden haber alınamıyor


MetinCeylan
04-07-2008, 15:46
http://www.haberaktuel.com/images/news/7582.jpg 07 Nisan 2008 / 15:15

İlköğretim okulu öğrencilerinden haber alınamıyor
Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde geçen cumartesi günü evlerinden oltalarını alan ilköğretim öğrencileri Süleyman Aydın, Hakkı Aydın ve Mert Çağrı Nalbantoğlu'ndan bir daha haber alınamadı.


Balık tutmak için göle açılıp kayboldukları olasılığı üzerine askeri ve sivil ekipler olumsuz hava koşullarına rağmen Eğirdir Gölü'nde arama çalışmalarına başladı.

Eğirdir'de Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'nda okuyan 14 yaşındaki Mert Çağrı Nalbantoğlu, aynı yaştaki Süleyman Aydın ve amcasının oğlu 13 yaşındaki Hakkı Aydın geçen cumartesi günü okul çıkışı dershaneye gitti. Dershaneden çıktıktan sonra bir internet kafeye giden çocuklar ortadan kayboldu. Çocukların akşam saatinde evlerine dönmemesi üzerine Eğirdir Belediyesi hoparlöründen ve polis araçlarından anons yapılarak arama başlatıldı. Hakkı Aydın'ın evine uğrayıp oltasını aldığını fark eden yakınlarının ihbarı üzerine arama çalışmaları askeri ve sivil ekipler tarafından Eğirdir Gölü'nde de aranmaya başlandı. Şiddetli rüzgar nedeniyle güçlükle devam eden arama çalışmalarının yanı sıra Eğirdir Belediyesi Basın Bürosu da 3 çocuğun fotoğraflarının ekli olduğu basın bülteni yayınladı. Çocukların, ilçe sınırları içinde sürekli aranmalarına rağmen bulunamadıkları vurgulanan bültende, çocukları görenlerin veya yerlerini bilenlerin ‘155 Polis İmdat' ve ‘156 Jandarma İmdat' telefonlarını aramaları istendi.
kaynak:http://www.haberaktuel.com/Ilkogretim-okulu-ogrencilerinden-haber-