PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kahvehanede katliam


MetinCeylan
04-07-2008, 15:40
http://www2.internethaber.com/images/news/59939.jpg
Kahvehanede katliam
07 Nisan 2008 Pazartesi 14:42
Tarsus'ta silahli iki kişi kahvehaneye baskın düzenlediler. Gözlerini kırpmadan ateş ettiler. Ortalık kan gölüne döndü. Ölü sayısı;


Mersin'in Tarsus ilçesi'nde, kahvede oturan 4 kişi, yanlarına gelen silahlı 2 kişi tarafından başlarına tabancayla ateş edilerek öldürüldü. Aynı aileden bir kişi de başka bir mahallede sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü Zanlılar daha sonra yakındaki karakola giderek silahlarıyla teslim oldu.

http://www.internethaber.com/images/other/cocuk.20080407145122.jpgOlay, Şehit Kerim Mahallesi'nde eski buğday pazarının bulunduğu yerdeki açık kahvehanede meydana geldi. Kahvehanede oturan kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi, oyun oynarken yaya olarak yanlarına 2 kişi yanaştı. Zanlılar aynı masada oturan 4 kişinin kafasına ateş ederek öldürüp kaçtı.
Zanlılar daha sonra yakında bulunan Merkez Karakolu'na giderek silahlarıyla teslim oldu. Kan gölüne dönen kahvehanedeki vatandaşlar şok olurken, cinayetin kan davası nedeniyle işlenmiş olabileceği belirtiliyor

Bu arada ayın aileden bir kişi de Fahrettin Paşa Mahallesi’nde sokak ortasında kurşunlarak öldürüldü. Kahvehanede öldürülen 4 kişiden üçünün Fahri, Abidin ve Sezai İlklik olduğu belirlendi.

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=135963