PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Serkan Çimen'de sabıka çok


MetinCeylan
04-07-2008, 12:48
http://www.haberaktuel.com/images/news/14461.jpg 07 Nisan 2008 / 12:00

Serkan Çimen'de sabıka çok
F.Bahçe-Kayseri maçında Semih’in golünde ofsaytı kaçıran kıdemsiz yardımcı hakem Serkan Çimen’in, ilk yarıda oynanan karşılaşmada da Edu’yu yanlışlıkla oyundan attırdığı belirlendi.


Fenerbahçe - Kayserispor maçında Semih’in golünde ofsaytı kaçıran kıdemsiz yardımcı hakem Serkan Çimen’in, ligin ilk yarısında her iki takım arasında oynanan karşılaşmada da Edu’yu yanlışlıkla oyundan attırdığı belirlendi. Çimen’in, "Edu, kolu ile oynadı" gerekçesi ile hakem Oktay Demiray’ı uyardığı pozisyonda, Brezilyalı oyuncunun topa kolu ile müdahale etmediği televizyon görüntülerinden çok net bir biçimde saptanmıştı. Çimen, Kayseri’deki bu büyük hatası sonucu Süper Lig’de 3,5 ay boyunca maç alamamıştı. Kayseri’de Edu’yu ve Fenerbahçe’yi yakan Serkan Çimen’in, bu maçın rövanşında Fenerbahçe’yi kurtarmış olması "tesadüf ötesi" olarak değerlendirildi.

Bobo’ya kırmızı kart

Bu arada kötü yönetimi ile maçın kaderini belirleyen Hakan Sivriservi’nin, bu sezon rekor sayıda maç aldığı belirlendi. Sivriservi’nin bu sezon görev yaptığı maç sayısı 24 oldu. Eskişehirli genç hakem, son 13 haftada 12. maçına çıktı. Özellikle iki hafta önceki İstanbul BŞB maçında Bobo’ya gösterdiği kırmızı kart ile dikkatleri üzerine çeken Sivriservi, büyük takımların maçlarında sergilediği performans ile tanındı.

kaynak:http://www.haberaktuel.com/Serkan-Cimende-sabika-cok-haberi-121693.html