PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bekarlığa dansözlü veda


MetinCeylan
04-07-2008, 12:39
http://www2.internethaber.com/images/news/59912.jpg
Bekarlığa dansözlü veda
07 Nisan 2008 Pazartesi 09:25
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan önceki gece ayrı mekânlarda bekarlığa veda partisi verdiler.


12 Nisan'da evlenecek olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan önceki gece ayrı mekânlarda bekarlığa veda partisi verdiler.

Evlilik sözleşmesi yok

Yağmur Atacan, yakın dostlarının katılımıyla Etiler Küpeli restoranda bekarlığa veda partisi düzenledi. Atacan'ın "Doktorlar" dizisinden rol arkadaşı Mehmet Aslan ile Okan Karacan'ın da katıldığı partide, konuklarPınar Altuğ'un ayarladığı zenne ve dansöz Dora'nın kıvrak danslarıyla doyasıya eğlendiler. Atacan, partide gazetecilere Pınar Altuğ ile evlilik sözleşmesi yapmadığını açıkladı.

Bayan Atacan

Pınar Altuğ'un Ebru Şallı ve Didem Uzel gibi yakın arkadaşlarının da katıldığı Maçka'daki Cahide'de düzenlediği kına gecesi, erkeklerin partisine göre daha coşkuluydu. 'Mrs. Atacan' (Bayan Atacan) yazılı bir tişört giyen Altuğ, geceyi masaların üzerinde dansözlerle göbek atarak geçirdi.

Ellere kına yakıldı

Cahide'deki 'Kına Gecesi'nde tüm gelenekler uygulandı. Pınar Altuğ içeri girer girmez başına duvağı takıldı. Özel hazırlanan geleneksel kaftanla sahneye çıkan Cahide'nin şov kızları "Yüksek Yüksek Tepeler" türküsünü söyleyerek Altuğ'u ağlattı. 'Dilek Ağacı'na Altuğ'un arkadaşları beyaz kurdeleler ile yazdıkları dilekleri astılar. Altuğ ve yakın arkadaşları Ebru Şallı ile Didem Uzel ellerine kına yaktı. Geceye katılanların dilekleriniyazdıkları anı defterini okurken Altuğ gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenker TEZEL-Hürriyet