PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe'de rota Chelsea


MetinCeylan
04-06-2008, 22:24
http://www.haberaktuel.com/images/news/21216.jpg 06 Nisan 2008 / 21:15

F.Bahçe'de rota Chelsea
Turkcell Süper Lig'de Kayserispor'u yenerek liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de, gözler FC Chelsea ile yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçına çevrildi.


Sarı-lacivertliler, İngiltere'nin FC Chelsea takımıyla yapacakları maçın hazırlıklarına bu akşam başladı. Samandıra Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana, Kayserispor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular katılmazken, diğer futbolcular ise koordinasyon ve istasyon çalışmalarının ardından çift kale maç yaptı. Mavi ve sarı takımın yaptığı antrenman maçı 14-14 berabere sonuçlanırken, teknik direktör Zico'nun altın gole gidilmesini istemesi nedeniyle karşılaşma uzadı. Mavi takım, uzatmada Önder'in attığı golle sahadan 15-14 galip ayrıldı. Çalışmaya sakatlığı süren Deniz katılmadı.

FC Chelsea ile yapılan ilk maçın ardından kasıklarında ağrı oluşan kaleci Volkan Demirel, takımdan ayrı olarak özel bir çalışma yaptı.

Antrenman sonrasında kulüp doktoru Piyer Arzuman, Volkan'ın FC Chelsea maçında oynaması konusunda hiçbir sakınca olmadığına dair teknik kadroya bilgi verdi.

Sarı-lacivertliler, maç için yarın sabah saat 09.00'da Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçakla Londra'ya gidecek.
kaynak:http://www.haberaktuel.com/news_detail.php?id=121569&uniq_id=1207809721