PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cankurtaran eğitimi


TeknoCini
07-18-2014, 14:17
Yaz sezonu açıldı herkes plajlara denizlere gitmeye başladı. Herkes orada güzelce eğleniyor ve bu insanlar eğlenirken bazen şakayı abartıp birbirlerine su şakası yaparak zarar verebiliyorlar. İşte tam bu noktada hem para kazanabileceğimiz hem de o insanları kurtarabileceğimiz bir iş var. Cankurtaran! Cankurtaran olabilmek için bunun öncelikle eğitimini almalıyız. Eğitimini almak ne kadar yüksek fiyatlıda olsa sezonluk işlerin içinde en çok tercih edilenidir. Cankurtaran eğitimini nasıl alırım diye soruyorsanız hemen cevaplıyorum. www.cankurtaranturkiye.com adresinden cankurtaran kursu (http://www.cankurtaranturkiye.com/)na kaydınızı yaptırıp sizde biran önce bu sektörde çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu kursa kaydını yaptırıp ve en son başarıyla kursu bitiren hiç kimse işsiz kalmıyor. Bu kurs sizlere işe girme garantisi veriyor ve minimum 1.110 TL + 3 Öğün yemek + SSK + Lojman İmkanlarını sunuyor. Peki siz niçin hala orada oturmuş bekliyorsunuz. Hemen kalkın ve bu kursa kayıt işlemlerinizi başlatın. Atalarımız boşuna kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez dememiş. Bu sözü söylerlerken bir bildikleri elbette varmış ki söylemişler.
Üstelik bu kurslar tahmin edildiği gibi uzun süren kurslarda değil çok kısa sürede bu işi bitirebilirsiniz. 4 gün içinde kursu bitirebilirsiniz. Bu 4 gün boyunca ilk yardım ve deniz çalışmaları mevcut olacak.
Hemen www.cankurtaranturkiye.com adresini ziyaret ederek ön kayıt formunu doldurup gereken yerlere iletiniz. İletilen yerler sizlere gerekli açıklamayı yapacaktır ve kursa katılıp katılamayacağınız hakkında bilgi verip ne gerekiyorsa yapmanızı sizlere ileteceklerdir.
Gene bu adresten eğitimler hakkında resimleri bulabilirsiniz ve bunları inceleyebilirsiniz. Siz niçin hala bu yazıyı okumaya devam ediyorsunuz hemen yeni bir sekme açacak siteyi ziyaret edin ve ön kayıt formunu doldurup gereken yerlere iletin. En azından bir kez de olsa şansınızı deneyin.