PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Demirören moral verdi


peri_7
04-05-2008, 14:04
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Turkcell Süper Lig'de futbol takımlarının kaybettiği avantajı tekrar elde edeceğini savundu.

Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin nisan sayısında yer alan yazısında, geçen ay içinde Galatasaray ve Trabzonspor gibi önemli rakiplerini, başarılı bir oyunla mağlup eden futbol takımın liderliğe yükseldiğini hatırlatarak, ''Ancak şanssız iki mağlubiyetle büyük bir avantajı kaybetmiştir. Futbol takımımız yaşadığı şansızlıklara, uğradığı haksızlıklara rağmen ligin kalan haftalarında inancını ve azmini sürdürdüğü takdirde, kaybettiği avantajı tekrar elde edecektir'' dedi.

Takımın bu zor günlerde her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Demirören, ''Takımımız için en önemli güç, yine taraftarımızın büyük desteği olacaktır. 105 yıldır sevgiyle, aşkla, fedakarlıkla, emekle, hizmetle, dayanışmayla, birlik beraberlikle bugünlere gelen Beşiktaşımız, bundan sonraki hedeflerine de bu değerlerimizle, bu tertemiz duygularla ulaşacaktır. Önemli olan zor günlerde kenetlenmek, omuz omuza olmaktır'' diye konuştu.

Avrupa'da başarılı bir dönem geçiren ve ULEB Kupası'nda 8'li finale kalan Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol takımının performansına da değinen başkan Demirören, ''Erkek basketbol takımımızın, kazanma hırsı, sahaya yansıttığı ruhu, azmi ve inancı ile büyük hedeflerine ulaşacağına, Torino'dan İstanbul'a ilk ULEB Kupası'nı getiren takım olarak döneceğine yürekten inanıyorum'' dedi.

Yıldırım Demirören, Beşiktaş Cola Turka'nın ligde ve ULEB Kupası'nda şampiyonluk hedefine adım adım ilerlediğini dile getirerek, şunları kaydetti:

''10 Nisan'da ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Galatasaray Cafe Crown ile Torino'da oynayacağımız ULEB Kupası çeyrek final mücadelesi, Türk basketbolu açısından da bir milat olacaktır. Gururla ifade ediyorum ki, bu çeyrek final mücadelesi, Beşiktaş'ın Türk basketboluna yaptığı öncülüğün sonucudur. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren basketbola yaptığımız doğru yatırımlar, diğer kulüplere örnek olan sponsorluk anlaşmaları, kısa bir zamanda hayata geçirdiğimiz BJK Cola Turka Arena, başarılı bir antrenör, genç ve kaliteli bir takım, ekip çalışması Beşiktaş'ı rakiplerinin önüne geçirerek takip edilen taraf olmasını sağlamıştır. Bizden sonra ezeli rakiplerimizin, bizim yolumuzda ilerlemeleri, benzer yatırımları yapmaları ULEB Kupası'nda iki Türk takımın çeyrek final oynamasını sağlamış, Türk basketbolu yeniden cazibeli bir hale gelmiş, Avrupa'da sesini duyurmuştur. ULEB Kupası çeyrek finalindeki ezeli rakibimiz Galatasaray Cafe Crown'a başarılar dilerken, mücadelenin fair-play çerçevesinde sonuçlanmasını temenni ediyorum.''