PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 gün boyunca tecavüz


peri_7
04-05-2008, 11:01
Antalya’da kendisinden ayrılmak isteyen ve ailesinin yanına dönen eşini kaçırıp 4 gün boyunca tecavüz eden zanlı yakalandı.

3 yıl önce birbirlerini severek evlenen 23 yaşındaki B.K. ile 29 yaşındaki O.K. arasında bir süre önce şiddetli geçimsizlik başladı. O.K’nin sabit bir işi olmaması nedeniyle yaşanan kavgalar sonucu genç kadın 1 yaşındaki kızını da alarak ailesinin evine yerleşti ve boşanma davası açtı. O.K. dava celbi eline ulaşınca öfkelendi. 4 gün önce eşini mahallede bekleyen O.K, genç kadını dışarı çıktığında silah zoruyla kaçırdı.

Bir şirkette kasiyer olarak çalışan B.K’yi Kemer’deki bir eve götüren çılgın koca, burada eşine defalarca tecavüz etti. Eşiyle zorla ters ilişkiye de giren O.K, "Benden ayrılırsan başına iş açarım. Zaten birini öldürdüm, seni de öldürürüm" diyerek tehdit etti. Genç kadın bir yolunu bulup evden kaçtı ve polise sığındı. Ekipler, garsonluk yapan, ancak uzun süredir çalışmayan çılgın kocayı lüks bir otomobilde yakaladı.

Zanlı, "Araba patronuma ait. Kendisinin kiralarını topluyorum" dedi. Polis, ismi açıklanmayan işadamının 2 aydır kiracılarından para almaya bile gitmediğini belirledi.

http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=135686