PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emniyet müdürünün Cimbom aşkı


kayısıkentli
04-05-2008, 02:25
Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Natık Canca, kendisi gibi fanatik Galatasaray taraftarı olan bir çocuğa forma sözü verdi.


http://image.haber7.com/haber/111374.jpg

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tarafından restore edilen Mihrioğlu Konağı'nın açılışına katıldıktan sonra, Methiye Dumlu Anaokulu'nu ziyaret eden Emniyet Müdürü Natık Canca, çıkışta gördüğü bir çocuğa hangi takımı tuttuğunu sordu. "Sıkı" taraftarlığıyla bilinen ve aynı zamanda 15 yıldır Galatasaray Spor Kulubü'nün kongre üyesi olan Canca, Galatasaraylı olduğunu söyleyen çocuğa forma hediye etme sözü verdi.
Canca, "Eşimi istemeye gittiğimizde kayınpederimin bana sorduğu ilk soru 'Natık sen hangi takımı tutuyorsun?' oldu. Uzun süre düşündüm ve 'Ben iyi bir Galatasaraylıyım efendim' dedim. Oturduğu masadan kalktı ve yanıma doğru geldi. Bende ise korku var. Hiç beklemediğim bir şey oldu ve kayınpederim bana sarılarak, 'Allah'ım şükürler olsun, sen bana Galatasaraylı bir damat verdin' dedi.
Çünkü kayınvalidem ve iki kardeş Fenerbahçeli. Kayınpederin iki kızı var. Küçük kızıyla da benim küçük kardeşim evlendi. Kayınpederimin iki Galatasaraylı damadı oldu. Kayınvalide ve iki kızı Fenerbahçeli, kayınpeder ve iki damat da Galatasaraylı oldu. Böylece ailede takım dengesini sağladık" dedi.
İHA