PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cerrah'tan jet yalanlama


MetinCeylan
04-04-2008, 22:40
http://www2.internethaber.com/images/news/404.jpg
Cerrah'tan jet yalanlama
04 Nisan 2008 Cuma 22:37
Celalettin Cerrah hakkında soruşturma başlatıldığı haberi gelmişti. Haber üzerine konuşan Cerrah, olayı yalanladı.


İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Hrant Dink suikastıyla ilgili kendisi ve polis memurları hakkında soruşturma açıldığı yönündeki iddiaları yalandı.
HABERİ KİM YAPMIŞSA ONA SORUN

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Haftası nedeniyle Feshane Kültür Merkezi'nde şehit aileleri için verilen yemeğe katıldı. Yemekten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cerrah, "Hakkınızda soruşturma açıldığı yönünde haberler yayınlandı, bilginiz var mı?" sorusuna, "Haberi kim vermiş ise, o haberi veren kişiye sorun. Bu yalan haberi nasıl yapıyorlar, ondan öğrenin. Öyle bir durum yok. Bana intikal eden her hangi bir şey yok. Kim yapmışsa o yalan haberi ona sorun" diye yanıt verdi.

Gazetecilerin, Dink ailesinin, avukatları aracılığı ile suç duyurusunda bulunduğu yönündeki sözleri üzerine ise Cerrah, o konuda bir şey söylemeyeceğini ifade etti.

SORUŞTURMA AÇILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve diğer Emniyet görevlileri hakkında Dink davası için soruşturma başlatıldığı iddia edilmişti.

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=135650