PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeklerin 5 günahı


kAcAhK
04-04-2008, 15:42
ABD'deki bir araştırma, erkeklerin kendilerine bile itiraf edemediği günahlarını gözler önüne serdi.

1- Fan¤¤¤ilerdeki kız arkadaş

Kız arkadaşınız güzelse sevgilinizden uzak tutun. Çünkü kız arkadaşınızla ilgili kurduğu hayaller ilk sırada yer alıyor. Her 100 erkekten 70'si fan¤¤¤ilerinde sevgilisinin kız arkadaşını hayal ediyor.

2- Özel sırrınız kalmaz

Erkeklerin çoğu özel olayları, sırları arkadaşlarıyla paylaşıyor. İlişki henüz ilk devresindeyse erkek özel anların tamamını arkadaşlarına anlatabiliyor. Ancak gerçek anlamda bir sevgi söz konusuysa cinselliği değil de yaşanan sıkıntıları çok güvendiği dostlarıyla tartışıyor.

3- Kaba kuvvete dizgin

Erkekler, içlerinde var olan vahşilik güdüsüne kadınların önünde mümkün olduğu kadar engel oluyorlar. Ancak özellikle büyük kavgalarda içlerinden bir iki tokat atmayı geçiriyorlar. Kendini tutabilenler 'centilmen erkek' olmaya devam ediyor, tutamayan ise kadınlara şiddet uyguluyor.

4- İltifattan hoşlanırlar

Hep kadınların iltifat duymaktan hoşlandığı düşünülür. Oysa araştırmalar erkeklerin de bu konuda çok hassas olduğunu ortaya çıkardı. Erkeklerin yüzde 40'ı iltifat aldıklarında kendilerini her zamankinden daha enerjik hissediyor.

5- Her an aldatmaya hazır

Erkekleri bazen hormonlar yönetiyor. Araştırmaya katılan her 100 erkekten 60'ı eline fırsat geçtiğinde ve yakalanma riski olmadığına emin olunca aldatmaktan çekinmeyeceklerini dile getiriyor.
___________

kAcAhK
04-04-2008, 15:43
1-- Benim sevdiğim biri varsa zaten gözüm başkasını görmez.
2-- Ben bu zamana kadar sevdiğim kişiden hiçbir özel sırrımı saklamadım herşeyi beraber çözdük her olayı beraber sonuçlandırdık.
3-- Kaba kuvvetle yaklaşan biri değilim olaylara çünkü insan sevdiği kişiye kıyamaz yani ben kıyamam eğer çok seviyorsam.
4-- Valla doğruyu söylemek gerekirse iltifat etmektende edilmektende hoşlanmam her şey neyse odur değişmez.
5-- İlk yanıttada söylediğim gibi ben birini çok seviyosam başkasını gözüm görmez zaten.

yeterli olur sanmırım teşekkürler güzel bir konuydu...
yanıtlamak benim için büyük bir zavkti...


benim cevabım bu oldu bu soruya bende sizle paylaşmak istedim...:D

tomqoliq
09-13-2009, 15:48
bırak yha hepsi dğru katılıyrum:ban