PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Carlos, Kayserispor maçına hazır


MetinCeylan
04-04-2008, 14:52
http://www.haberaktuel.com/images/news/22258.jpg 04 Nisan 2008 / 14:49

Carlos, Kayserispor maçına hazır
Fenerbahçe'de, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Sevilla maçında sakatlanan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un, Turkcell Süper Lig'de yarın yapılacak Kayserispor maçına hazır olduğu bildirildi.


Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, sol bacağına aldığı darbe nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı oyuncunun, Kayserispor ile yarın yapılacak lig maçı için hazır olduğunu teknik direktör Zico'ya bildirdiği kaydedildi.

Roberto Carlos'un dün akşam yapılan antrenmanın ardından, teknik direktör Zico, yardımcı antrenör Sant'anna ve kulüp doktoru Piyer Arzuman'la bir araya gelerek, sakatlığındaki son durumu değerlendirdiği belirtilen açıklamada, Brezilyalı oyuncunun, ''Çok uzun süre sahalardan uzak kaldım. Ancak sakatlığı atlattım. Ufak tefek ağrılarım var ama hazırım. Görev verirseniz Kayserispor maçında sahada olmak istiyorum'' dediği ifade edildi.

Ayrıca, kulüp doktoru Piyer Arzuman'ın Roberto Carlos'un durumuyla ilgili olumlu bilgi verdiği ve kararı teknik direktör Zico'ya bıraktığı kaydedildi.

kaynak:http://www.haberaktuel.com/Carlos,-Kayserispor-macina-hazir-haberi-121142.html