PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Leven Kırca gizlice evlendi


MetinCeylan
04-03-2008, 15:36
http://www.haberaktuel.com/images/news/23445.jpg 03 Nisan 2008 / 15:29

Leven Kırca gizlice evlendi
Ünlü tiyatro sanatçısı Levent Kırca, Balıkesir'in Altınoluk beldesinde gizlice evlendi.




Ünlü tiyatro sanatçısı Levent Kırca, Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesinde gizlice evlendi. Çiftin nikahları belediye başkanının makamında kıyılırken, daha sonra bunun bir şaka olduğu ortaya çıktı.

Oya Başar'dan ayrıldıktan sonra hayat arkadaşı bulamadığını belirten Levent Kırca, Altınoluk Belediye Başkanı İsmail Aynur'un makam odasında kıyılan nikahla, Körfez Star gazetesi muhasebe müdürü Gökçen Kabay ile evlendi. Çiftin nikah şahitliğini ise Belediye Başkanı Danışmanı İsmail Sezek ile Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Erdoğar yaptı. Levent Kırca'nın nikah defterine uzun süre imza atması katılanları gülmekten kırdı geçirdi.

Çiftin nikahını kıymaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten evlendirme memuru Fatih Tan, bir ömür boyu mutluluklar dileyerek evlenme akdini okudu. Bu arada, gelin Gökçen Kabay'ın doğum günü olduğu da öğrenildi. Çift, nikahın ardından gelinin doğum günü için hazırlanan sürpriz pastayı da birlikte kesti. Belediye meclis üyeleri Envere Becer, Cahit Cebeci, M. Ali Ünal, Zekai İnce ve Hülya Bilgin, sanatçılar Nedim Doğan, Mehmet Güney, organizatör Hasan Özkaya ve basın mensuplarının da hazır bulunduğu nikahın daha sonra bir şaka olduğu ortaya çıktı.

kaynak:http://www.haberaktuel.com/Leven-Kirca-gizlice-evlendi-haberi-120910.html