PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Manchester'la final oynarız


MetinCeylan
04-03-2008, 14:00
http://www2.internethaber.com/images/news/23014.jpg
Manchester'la final oynarız
03 Nisan 2008 Perşembe 13:35
Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen Salı günü Fenerbahçe'nin tur atlayacağını iddia etti. Peki ama nasıl?

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli ekibin Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında 2-1 yendiği İngiliz ekibi Chelsea ile 8 Nisan Salı günü deplasmanda yapacağı rövanşta berabere kalarak tur atlayacağını savundu.

Sarı-lacivertlilerin performansına göre yaptığı tahminlerde isabet kaydeden eski başkan Şen, son olarak Fenerbahçe'nin Beşiktaş ve Chelsea ile üst üste yapacağı maçları kazanacağı yorumunu yapmıştı.

Fenerbahçe'nin İngiliz rakibi karşısındaki şansını değerlendiren Ali Şen, ''Salı akşamı deplasmanda 0-0 berabere kalıp turu atlayacağız'' dedi.

Sarı-lacivertli ekibin ''Devler Ligi''nde, final oynayacağı iddiasını yineleyen Şen, ''Chelsea karşısında tur atladıktan sonra önümüzde iki İngiliz takımı var. Arsenal-Liverpool mücadelesinde ben Arsenal'in turu geçeğine inanıyorum. Fenerbahçe Arsenal'i de geçer. Finaldeki diğer takımın da Manchester United olacağını düşünüyorum. Manchester United'ı Şampiyonlar Ligi'nde 2 kez yendik. Fenerbahçeliler 21 Mayıs için şimdiden rezervasyonlarını yaptırsın'' şeklinde konuştu.

''ERTELEMEYE KARŞIYIM''

Fenerbahçe'nin Chelsea ile yapacağı önemli rövanş maçı öncesi hafta sonu Kayserispor ile Turkcell Süper Lig'deki maçının ertelenmesinin, sarı-lacivertli ekip için yerinde bir karar olup olmayacağı sorulan Şen, ''Ertelemeye kesinlikle karşıyım'' dedi.

Maç ertelemenin futbolculara herhangi bir yarar sağlayacağını düşünmediğini dile getiren Şen, ''En iyi antrenman maçtır. Kaldı ki hayat zaten rizikoyla doludur. Rizikolar futbolcuları heyecanlı tutar. Asla maç tehir olmaz'' diye konuştu.


Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg