PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şahin: Fenerbahçe 1 numaraya yerleşti


MetinCeylan
04-03-2008, 13:23
http://www.haberaktuel.com/images/news/20808.jpg 03 Nisan 2008 / 12:44

Şahin: Fenerbahçe 1 numaraya yerleşti
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, ''Fenerbahçe dün akşam tarihi başarı elde etmiş, dünya takımları arasında futbolu ile aşağı yukarı 1 numaraya yerleşmiştir'' dedi.





Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarının temelinin atılışının yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Karabük'e gelen Bakan Şahin ile Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Can Direkçi'yi makamında ziyaret etti.

Bakan Şahin, bir gazetecinin, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Chelsea'yi 2-1 yenmesini nasıl değerlendirdiğine yönelik sorusunu, şöyle yanıtladı:

''Fenerbahçe dün akşam tarihi başarı elde etmiş, dünya takımları arasında futbolu ile aşağı yukarı 1 numaraya yerleşmiştir. Zannediyorum son 12 maçtır yenilmeyen ya da çok az gol yiyen bir takımı Fenerbahçe dün akşam yenerek, Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarı yakalamıştır. Türkler, hangi takımı tutarsa tutsun dün akşam Fenerbahçe taraftarıydı. Ben aslında Galatasaraylıyım, ama dün akşam Fenerbahçeliydim. Karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçe biraz tutuktu, ama ikinci yarıda açıldılar ve güzel oynadılar. Fenerbahçe, şu anda Avrupa'da 8 takım arasındadır. İnşallah Londra'da da başarı sonuçlar alarak Avrupa'nın 4 takımı arasına girer.''

Şahin, Fenerbahçe'nin Türk futbolunu çok iyi temsil ettiğini belirterek, ''Ülke puanını artırarak daha çok takımla Şampiyonlar Ligi'ne katılmamıza imkan temin etmiştir. Dün akşam Fenerbahçe milli bir görev yapmıştır'' dedi.

kaynak:http://www.haberaktuel.com/news_detail.php?id=120866&uniq_id=1207518048