PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan, Chelsea galibiyeti için ne dedi?


MetinCeylan
04-03-2008, 12:27
http://www.haberaktuel.com/images/news/23551.jpg 03 Nisan 2008 / 12:17

Erdoğan, Chelsea galibiyeti için ne dedi?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe-Chelsea maçını değerlendirerek, “2-1'lik bir netice... Şu an mutluyuz. Temennimiz odur ki; bu neticeyi aynı şekilde Londra'da koruyabilmek” dedi.





Erdoğan, Türk-İsveç üst düzey iş çevreleri temsilcileriyle toplantı için Stockholm Ticaret Merkezi Salonuna gelişinde Fenerbahçe-Chelsea maçına ilişkin soruları yanıtladı.

Gazetecilerin, Fenerhaçe-Chelsea maçı için bir değerlendirme istemeleri üzerine, Erdoğan, şunları söyledi:
“Ben birinci devreyi seyretmedim. İkinci devreyi seyrettim. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin 3 tane gol attığı maç oldu. Bir gol kötüydü ama diğer iki gol gerek yapılışı itibariyle gerekse gollerin görüntüsü itibariyle çok çok şık gollerdi. Hele Kazım'ın golü yapılışı itibariyle çok güzeldi. David'in golü de yaklaşık 40 metreden atılan, kurtarılması çok mümkün olmayan bir goldü. Tabii 2-1'lik bir netice... Şu an mutluyuz. Temennimiz odur ki, bu neticeyi aynı şekilde Londra'da da koruyabilmek.”

“İkinci maç için tahmininiz var mı?” sorusuna da Erdoğan, “Bu tür şeylerin tahmini biliyorsunuz olmaz” karşılığını verdi.

Fenerbahçe'nin Sevilla ile yaptığı maçlarda İstanbul'da 3-2 galip geldiğini, İspanya'da da 3-2 mağlup olduğunu anımsatan Erdoğan, ancak Sevilla'nın penaltılarla elendiğini ifade etti. Erdoğan, “Bu futbol... Beklentimiz, temennimiz; Fenerbahçe, ikinci devredeki performansını aynı şekilde tekrarlarsa... Ben inanıyorum ki Londra'daki maçı da alır” dedi.

Erdoğan, bir soru üzerine Feherbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı arayarak tebrik ettiğini bildirdi.

“Maça gitmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ise üzerine, Erdoğan, “O olmaz, zor iş” dedi.

Bir gazetecinin, “Sayın Baykal'ın açıklamaları vardı” sözleri üzerine Başbakan Erdoğan, “Teşekkür ederim” karşılığını verdi.

kaynak:http://www.haberaktuel.com/Erdogan,-Chelsea-galibiyeti-icin-ne-dedi-haberi-120857.html