PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa Yakası'nda Sezen Aksu sürprizi


MetinCeylan
04-03-2008, 11:42
http://www.haberaktuel.com/images/news/16543.jpg 03 Nisan 2008 / 11:14

Avrupa Yakası'nda Sezen Aksu sürprizi
Avrupa Yakasının bu haftaki bölümünde, Çağla Şıkel’in konuk oyuncu olacağı biliniyordu. Ancak asıl sürprizi dün akşam diziyi izleyenler yaşadı.





Avrupa Yakası’nın bu haftaki bölümünde Sezen Aksu sürprizi yaşandı. Televizyon gazetesinin haberine göre, dizinin bu haftaki bölümüyle ilgili fragmanlarda manken-oyuncu Çağla Şıkel’in konuk oyuncu olarak yer aldığı gösterilmişti. Ancak dizideki sürpriz bununla kalmadı. Sezen Aksu, kısa bir rolle dizide yer aldı. İffet Hanım ve Tahsin Bey’in arkadaşı olarak ekrana gelen Sezen Aksu, biraz yüzünü buruşturmuş hali ve garip ses tonuyla ’Sezen Aksu’ya benzemeye çalışan bir karakteri oynadı. Tahsin Bey, Aksu’ya "Her geçen gün ona benziyorsun" diyerek takılırken, Aksu’nun köpeği Cano’nun da bu kısa sahnede yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Sezen Aksu, Avrupa Yakası dizisinin önceki yıl, yılbaşı günü yayınlanan özel bölümünde yer almış ve o zamanlar dizide oynayan Volkan (Ata Demirer) ile birlikte şarkı söylemişti. Ayrıca Aksu yaptığı açıklamalarda Avrupa Yakası dizisini sürekli izlediğini ve çok beğendiğini de zaman zaman ifade ediyordu. Sezen Aksu’nun dizinin ilerleyen bölümlerinde de yer alıp almayacağı henüz belli değil.
kaynak:http://www.haberaktuel.com/news_detail.php?id=120832&uniq_id=1207512006