PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Okan-Gülben talk-show geliyor


MetinCeylan
04-03-2008, 11:40
http://www.haberaktuel.com/images/news/12652.jpg 03 Nisan 2008 / 11:16

Okan-Gülben talk-show geliyor
Okan Bayülgen, Gülben Ergen’e bir talk-show programı hazırlığında. Herkesin bir sabah programı yapacağını sandığı Gülben Ergen, Bayülgen’in yapımcılığında bir gece şovuyla ekranlara gelecek. İşte ayrıntılar...





Derya Baykal’ın Show TV’deki programına konuk olan Gülben Ergen, Okan Bayülgen ile bir show programı yapacaklarını açıkladı.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Bayülgen’in yapımcılığındaki program için Gülben Ergen, programın içeriği ve hangi kanalda yayınlanacağıyla ilgili olarak çok detaya girmese de şunları anlattı:

"Gündüz kuşağına bu sezon için girmeye kendimi hazır hissetmediğim için Okan Bayülgen ile birlikte gece talk-show programı yapacağım. Makina gibi hazırlıyor bütün içeriğini ve formatını. Aşağı yukarı 1 aydır konuşuyoruz. Dün gece toplantımız geç saatlerde bitti ve içerik ve format olarak içimize sindi. Okan bizim yapımcımız, patronum. Zor bir arkadaş ama seviyoruz kendisini de. Çok akıllı ve çok yaratıcı."

Gülben Ergen, bir süre önce sabah programı yapacağı haberleriyle ilgili olarak da "Bana sabah programı teklif edildi. Ancak, TGRT’de sabah programı yaptığım zaman izleyici çok farklıydı. Sabah ve öğlen ayrı birşey, seyirci de farklı. Şimdi benden sabah programı istendiği zaman bilemedim seyirciye ne yapacağımı. Sadece yemek yapıp sanatçı arkadaşlarımı ağırlasam; ama bir formatı, bir mesajı olsun istedim. O yüzden girmedim o işe. Belki seneye girerim" açıklamasını yaptı

kaynak:http://www.haberaktuel.com/news_detail.php?id=120834&uniq_id=1207511687