PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener UEFA'da kapak oldu


MetinCeylan
04-03-2008, 11:30
http://www.haberaktuel.com/images/news/23637.jpg 03 Nisan 2008 / 11:14

Kanarya kazandı, milyonlar sokaklara döküldü FOTO
Fenerbahçe, İngiliz devi Chelsea'yi yendi, Beşiktaşlı, Galatasaraylı tüm Türkler sokaklara döküldü...gs:





Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiliz devi Chelsea'yi mağlup etmesi Türkiye'yi sevince boğdu. İşte il il kutlama fotoğrafları...

http://www.haberaktuel.com/images/news/23627.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23628.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23629.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23630.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23631.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23632.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23633.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23634.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23635.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23638.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23639.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23640.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23641.jpg
http://www.haberaktuel.com/images/news/23642.jpg

MetinCeylan
04-03-2008, 11:32
http://www.haberaktuel.com/images/news/23626.jpg 03 Nisan 2008 / 10:57

Fenerbahçe'nin 2-1'lik galibiyeti dünya basınında FOTO
Fenerbahçe'nin Chealsea'yi 2-1 mağlup etmesi dünya basınında büyük bir yankı yaptı.





"Türk ihtirası Chealsea'yi hiptonize etti" başlığını öne çıkaran Marca gazetesi, "Türkler çok önemli bir galibiyet elde ederek yarı final kapısını araladı" ifadesini kullandı. Marca, ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Fenerbahçe İstanbul'da Chelsea karşısında inanılmaz bir galibiyet aldı.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23605.jpg

Türklerin kendi kalelerine attığı golle oyunun açılışını yapan İngiliz ekip, maçın büyük bir bölümünde rakiplerine karşı daha üstün bir oyun sergilediler. Elde ettikleri sayısız fırsatla yarı finale isimlerini yazdırabileceklerken hicbir firsati degerlendiremeyen ingiliz ekibi Turkler affetmedi. Kazımın attigi gol beraberligi getirirken, Deivid ikinci tur karsilasmasinı ingilizler için işkenceye çevirecek ikinci golü filelere göndererek galibiyete imzasını attı"

"Fenerbahçe yükselmeye ve rüyasını sürdürmeye devam ediyor" başlığını kullanan Katalan Sport gazetesi, "Ziconun ekibi Fenerbahçe, deneyimsizliklere ve teknik zayıflıklara rağmen bir ekibin diş ve tırnaklarıyla ve yenme azmiyle nasıl galip geleceğini herkese göstererek Chelseayi 2-1 mağlup etti" yazdı.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23606.jpg

As Gazetesi "Deivid, yazı ve tura" başlığını kullanırken şu ifadelere yer verdi "ilk golle Chelseaye kendi kalesinin kapısını açan brezilyalı forvet daha sonra attığı muhteşem golle Türk zaferinin mimarı oldu. İngilizler ilk yarıda elde ettikleri fırsatları kaçırmanın bedelini ikinci yarıda ödediler."

http://www.haberaktuel.com/images/news/23607.jpg

"Türk Tutkusu" başlığını tercih eden El Mundo Deportivo, "Ziconun Fenerbahçesi Chelsea karşısında aldığı galibiyetle tarih yazma umudunu sürdürüyor" yorumunda bulundu.


http://www.haberaktuel.com/images/news/23608.jpg

El Pais "İstanbul Chelseayi çiğ çiğ yedi" başlığıyla verdiği haberde " Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Chelseayi yenerek yaşlı kıtada isim yapmaya devam ediyor" sözleriyle Fenerbahçeyi övdü.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23609.jpg

Brezilyalı spor gazetesi Globoesporte "Deivid hainlikten kahramanlığa Fenere galibiyeti getirdi" başlığıyla duyurduğu haberde "Fenerbahçe Chelseaye şah çekti" sözlerine yer verdi. Globoesporte "Flamengolu futbol idolü Zico önemli bir galibiyete imza attı. Fenerbahçe Ilk yarıda Chelseanin üstün oyununa ikinci yarıda yakaladığı firsatları gole çevirerek karşılık verdi." yazdı.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23610.jpg

Lance Gazetesi "Deivid muhteşem golüyle Fenerbahçe İngiliz devini bozguna uğrattı" ve "Ziconun Fenerbahçesi yarı finale bir adım yaklaştı" başlıklarıyla haberi okularına duyurdu.

Alman spor dergisi RevierSport internet sayfasında, Fenerbahçeli Deivid'in Chelsea´ya attıgı golü rüya gibi bir gol şeklinde değerlendirdi.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23611.jpg

İnternet sitesinde Breziyalı oyuncunun golü için, "Deivid'in attığı rüya gibi golün ardından İngiltere´nin kupa şampiyonu FC Chelsea´yı şampiyonlar ligi yarı finali için titretti" yorumu yapıldı.

Bir başka spor dergisi Kicker'in internet sitesinde ise "Fenerbahçe, Chelsea´yı yıktı başlığı" ile "Fenerbahçe, Chelsea karşısında elde ettiği 2-1'lik galibiyetle, rövanş maçı için avantaş sağladı" ifadelerine yer verildi.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23616.jpg

Fenerbahçe-Chelsea maçını canlı yayınlayan Alman Sat1 Televizyonu, Fenerbahçe'nin ikinci yarıda daha iyi oyunuyla maçı çevirdiğini ve 2-1´lik galibiyetle rövanş için avantaş sağladı yorumunu yaptı.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23617.jpg

Fenerbahçe'nin 2-1'lik Chelsea zaferini sürpriz olarak nitelendiren İngiliz SkySports haber sitesi, Chelsea'nin maça şans eseri iyi başladığına dikkat çekerek, Anelka'nın uğultu sesleri ve yenilgiyle birlikte eski kulubüne dönüşünün hüsrana uğradığını kaydetti.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23618.jpg

Colin Kazım-Richards'ın oyuna dahil olmasıyla maçın haraketlendiğini belirten İngiliz haber sitesi, sadece 10 dakika içinde genç oyuncunun gol kaydettiğini ve Deivid'in muhteşem şutuyla Fenerbahçe'yi büyük bir başarıya taşıdığını yazdı.

İngiltere'nin ileri gelen gazetelerinin internet sitelerinde ise Fenerbahçe'nin galibiyetiyetini okurlarına şu başlıklarla duyurdu:

Guardian Gazetesi: "Deivid şok eden şutuyla gecenin kahramanı oldu "

http://www.haberaktuel.com/images/news/23619.jpg

Daily Mail Gazetesi: "Fenerbahçe'nin öcü, Chelsea'nin hüsranı "

http://www.haberaktuel.com/images/news/23620.jpg

The Sun Gazetesi: "Yedek Colin Mavileri korkuttu "

http://www.haberaktuel.com/images/news/23621.jpg

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek final ilk maçında İngiliz ekibi Chelsea'yı 2-1 mağlup etmesinin ardından İtalyan haber ajansları ve internet siteleri Fenerbahçeye övgüler yağdırıldı.

La Gazzetta Dello Sport'un internet sayfasında "Fenebahçe Chelsea'yi cezalandırdı", "Chelsea boşa kürek çekti" başlıklarıyla verilen haberde, "Saracoğlu kuralı, Fenerbahçe yine yendi" ifadesi kullanıldı. İlk yarıda Chelsea'nin üstünlüğünün olduğu ifade edilen haberde, "Bu süreçte Türkler sus pus oturdu. Ama ikinci yarıda Chelsea defansının derin uykusu ve Deivid'in muhteşem golü bir İstanbul gecesini daha festivale çevirdi" yorumu yapıldı.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23622.jpg

Corriere Dello Sport'un internet sayfasında ise "İstanbul'da şok, Fenerbahçe Chelsea'yi 2-1 yendi" başlığıyla verilen haberde, "Dezavantaja ve Chelsea'ye skoru 2-0 yapması için oluşan bir çok fırsata karşın, ikinci yarıda Kazım ve Deivid'in atışı Türk taraftarları adeta infilak ettirdi" ifadesi kullanıldı.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23623.jpg

Spor Ajansı Datasport'ta da "Fenerbahçe dayağı" başlığı altında, "Tarihe geçmek için önümüzdeki hafta Stamford Bridge'e gidecek çeyrek finalin Sindrellasından 2-1'lik sürpriz" cümlelerine yer verildi.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23624.jpg

Fenerbahçe'nin Chelsea'yi 2-1 yenmesi Fransız basınında da geniş yankı buldu. Fransızlar, Fenerbahçe'nin başarısını "şaşırtıcı" olarak değerlendirdi. Fransız internet siteleri, şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Fransa'nın en çok satan gazetesi Le Monde, "Fenerbahçe Chelsea'yi şaşırttı" başlıklı haberinde sarı lacivertli takımı "öngörülemez" sözcüğüyle niteledi. Gazete, Standford Bridge'de oynanacak karşılaşmanın çok çarpıcı geçeceği yorumunu yaptı.

Ünlü L'Equipe gazetesinin televizyon kanalı L'Equipe TV ise haberini, "Chelsea, Saraçoğlu Cehennemi'den çıkamadı" şeklinde verdi. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçlarının "büyük sürpriz"ini gerçekleştirdiği ifade edilirken, daha önce Bordeaux takımında oynayan Deivid de Souza'nın mükemmel golüne de büyük övgüde bulunuldu.

http://www.haberaktuel.com/images/news/23625.jpg

Sports.fr internet sitesi "Fenerbahçe başkaldırdı", Sports24.fr ise "Fenerbahçe yine şaşırttı" başlığını kullandı. Goal.com'un Fransızca versiyonuysa "Fenerbahçe sansasyon yarattı" başlığını tercih etti. Ünlü France Football dergisinin internet sitesinde haber "Chelsea ateşe düştü" şeklinde verildi.

kaynak:http://www.haberaktuel.com/Fenerbahcenin-2-1lik-galibiyeti-dunya-basininda-FOTO-haberi-120831.html

MetinCeylan
04-03-2008, 11:33
http://www2.internethaber.com/images/news/59705.jpg
Fener UEFA'da kapak oldu
03 Nisan 2008 Perşembe 10:00
Chelsea’yi kendi evinde 2-1 yenerek yeni bir destan yazan Fenerbahçe, UEFA’ya da manşet oldu. Ada basını neler yazdı?


İNTERNETHABER / ÖZEL
Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ilk karşılaşmasında İngilizlerin devi Chelsea’yi kendi evinde 2-1 yenerek yeni bir destan yazan Fenerbahçe, UEFA’ya da manşet oldu.

Futbolun Avrupa'daki patronu UEFA resmi internet sitesinde geniş yer verdiği Fenerbahçe-Chelsea maçında Deivid ve gollerini ön plana çıkardı.

UEFA, "Deivid'in umutsuzluğa sürüklediği tribünleri muhteşem golüyle çoşturduğunu belirtti"
DEİVİD MÜCADELEYİ TAÇLANDIRDI
Fenerbahçe – Chelsea maçı ile ilgili habere, “Deivid Fenerbahçe'nin mücadelesini taçlandırdı” manşetini atan UEFA, Brezilyalı yıldızın maçın 13. dakikasında kendi kalesine gol attığını fakat mücadeleyi elden bırakmayarak galibiyeti taçlandırdığını belirtti. Haberde, “Kendi kalesine ilk dakikalarda bir gol atan Deivid’in mücadelesi, Fenerbahçe’ye çeyrek turun ilk ayağında galibiyeti getirdi.” denilirken, düğümü Kazım’ın çözdüğünün de altını çizdi.
ADA BASININDAKİ DİĞER HABERLERDE İSE BUNLAR YER ALDI
BBC, Chelsea'nin İstanbul'da şok olduğunu belirtirken, The Sun Gazetesi, "İngiliz ekibinin Şampiyonlar Ligi rüyasının tehlikede olduğunu" dile getirdi

Daily Express ise, "Eski Sheffield Unitedli Colin Kazım yakından tanıdığı Chelsea'yi salladı" yorumunu yaparken "Deivid önce umutlandırdığı rakibini maç sonunda yıkan adam oldu" başlığını attı.

Guardian, Fenerbahçe yılmadı ve ilk yarısını yenik kapadığı maçı ikinci yarıdaki etkili oyunuyla almayı bildi. Colin Kazım ve Deivid Chelsea'yi yıkan isimlerdi yorumunu yaptı.

Eurosport da, "Fenerbahçe güçlü İngiliz ekibini yenerek turu geçmeyi hayal etmeye devam ediyor. Bu rüyanın gerçek olması için Fenerbahçe'nin önünde engel yok gibi gözüküyor" başlığını attı ve maçı böyle kaleme aldı...

Fenerbahçe, Chelsea karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle güçlü rakibinin bu sezon uzun süredir devam eden gol yememe unvanına da son verdi.

Bu sezon Fenerbahçe maçına kadar Şampiyonlar Ligi'nde toplam 2 gol yiyen İngiliz ekibi, sarı-lacivertli ekip karşısında kalesinde 2 gol birden gördü.
En son Grubu'ndaki mücadelesinde 3 Ekim 2007'de Valencia'dan gol yiyen Chelsea 686 dakika sonra Fenerbahçeli Kazım'ın golüyle kalesini açtı.

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=135400

MetinCeylan
04-03-2008, 12:20
http://www.haberaktuel.com/images/news/19798.jpg 03 Nisan 2008 / 12:10

FIFA: FB, İngilizleri şoke etti
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) internet sitesinde yer alan haberde, ''Fenerbahçe, Avrupa'nın büyük takımlarından birini daha evinde şoke etti'' yorumu yapıldı.





FIFA'nın yayın organında, dün geceki karşılaşmanın, ''unutulmayacak bir Avrupa Şampiyonlar Ligi mücadelesi'' olduğuna dikkat çekilirken, sarı-lacivertli takımın, sahasında konuk ettiği Avrupa'nın büyük takımlarından birini daha şoke ettiği bildirildi.

Konuk takımın, Avrupa'da tüm sezon boyunca yakalayamadıkları fırsatları, ''güya'' dünkü maçın ilk yarısında yarattıkları ifade edilen haberde, İstanbul grubunun, devre arasına hatalı golle girdikleri hatırlatıldı.

Zico'nun teknik direktörlük yeteneğinin, devre arasından sonra fark yaratmaya başladığı belirtilen haberde, eski Sheffield United oyuncusu Kazım'ın 65. dakikada, maçın ilk yarısında kendi kalesine gol atan Deivid'in de 81. dakikada attığı goller anlatıldı.

''Kilit adam'' Deivid'e ilişkin ''Cesur ve yetenekli, Fenerbahçe'ye hak ettiği galibiyeti verdi'' ifadesi yer alırken, kaleci Volkan için de ''1,91 metre boyunda ve 92 kilodaki iriyarı Volkan Demirel, maçın ilk yarısında, çoğunlukla da tek eliyle Drogba'nın pozisyonlarına gol izni vermedi'' denildi.

kaynak:http://www.haberaktuel.com/FIFA--FB,-Ingilizleri-soke-etti-haberi-120854.html

MetinCeylan
04-03-2008, 12:40
http://www2.internethaber.com/images/news/59612.jpg
FİFA destanı gördü
03 Nisan 2008 Perşembe 12:21
Dünya Chelsea galibiyetini konuşuyor. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin internet sitesi bakın ne yazdı?


Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiltere'nin Chelsea takımını 2-1 yenmesine ilişkin, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) internet sitesinde yer alan haberde, ''Fenerbahçe, Avrupa'nın büyük takımlarından birini daha evinde şoke etti'' yorumu yapıldı.

FIFA'nın yayın organında, dün geceki karşılaşmanın, ''unutulmayacak bir Avrupa Şampiyonlar Ligi mücadelesi'' olduğuna dikkat çekilirken, sarı-lacivertli takımın, sahasında konuk ettiği Avrupa'nın büyük takımlarından birini daha şoke ettiği bildirildi.

Konuk takımın, Avrupa'da tüm sezon boyunca yakalayamadıkları fırsatları, ''güya'' dünkü maçın ilk yarısında yarattıkları ifade edilen haberde, İstanbul grubunun, devre arasına hatalı golle girdikleri hatırlatıldı.

Zico'nun teknik direktörlük yeteneğinin, devre arasından sonra fark yaratmaya başladığı belirtilen haberde, eski Sheffield United oyuncusu Kazım'ın 65. dakikada, maçın ilk yarısında kendi kalesine gol atan Deivid'in de 81. dakikada attığı goller anlatıldı.

''Kilit adam'' Deivid'e ilişkin ''Cesur ve yetenekli, Fenerbahçe'ye hak ettiği galibiyeti verdi'' ifadesi yer alırken, kaleci Volkan için de ''1,91 metre boyunda ve 92 kilodaki iriyarı Volkan Demirel, maçın ilk yarısında, çoğunlukla da tek eliyle Drogba'nın pozisyonlarına gol izni vermedi'' denildi.

Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg

morciii
04-03-2008, 13:10
yaa aslında basında çıkan haberlere dikkat edilmesi lazım çok şişiriyorlar boyumuzun ölçüsünü alırsak görürler o zaman :D

DİGİMAX
04-03-2008, 13:26
haberler aynı türde olduğu için konular birleştirildi..