PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener'e türbeli destek


MetinCeylan
04-02-2008, 23:53
http://www2.internethaber.com/images/news/52503.jpg
Fener'e türbeli destek
02 Nisan 2008 Çarşamba 20:25
Fenerbahçeli taraftarlar, bugün Şeyh Garip Türbesine bez parçaları bağladı ve galibiyet için dua etti...


Şampiyonlar Ligi çeyrek finalin ilk maçında bu akşam Kadıköy'de Chelsea ile karşılaşacak olan Fenerbahçe taraftarları Gercüş'te Şeyh Garip Türbesi'ne giderek takımlarının galip gelmesi için dualar okudu.
http://www.internethaber.com/images/other/020420081852596410211.jpg
300 yıllık Şeyh Garip türbesinde namaz kıldıktan sonra dua eden futbolseverler, Fener'in başarılı olması için türbeye ip ve bez parçasını bağladılar.
BAŞARI DUASI

Futbolseverler, yörede inançlı kesimin sürekli ziyaret ettiği ve dilek tuttuğu Şeyh Garip Türbesi'nde dualarının kabul olacağına inandıklarını ifade ederek, "Yöremizde herkes isteklerinin yerine gelmesi için türbeye geliyor. Biz de çok sevdiğimiz takımımızın Chelsea önünde başarılı olması için dua ettik. Şeyh Garip Türbesi'ne bağladığımız ip ve bez parçalarıyla dileğimizin yerine geleceğine inanıyoruz" dedi. Fenerbahçe taraftarları türbe etrafında toplanan çocuklara da şeker dağıttılar.
DUALARIMIZ FENER İÇİN

Bu arada, Batman'da koyu Fenerbahçeli olan Hububatçılar ve Zahireciler Derneği Başkanı Vahit Altunç da, bazı emekli imamlara 30 yasin okuttu. Altunç, "Herkesin şu günlerde morale ihtiyacı vardı. İnşallah dualarımız Fenerbahçe için iyi olur" dedi.
DİLENCİLERDEN MAÇ GÜNÜ DUASI


Maç heyecanı, sokaklarda sıkça rastlanan dilencilerin dualarını da değiştirdi.

Dilenciler, maça gelen taraftarlardan ''İnşallah maçı kazanırsınız'', ''İnşallah kupa alırsınız'' diye dua ederek para istedi.