PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : godaddy transfer kodu alma


Kalpsiz_
04-03-2014, 13:42
godaddy transfer kodu alma

Domain Transferi Yaparken Yabancı Bir Firmadan Aldıysanız Ve Yabancı Diliniz Yoksa Problem Yaşama Olasılığınız Çok Yüksek. Alan Adınızı Başka Bir Firmaya Transfer İşlemi Gerçekleştirdiğiniz İçin Alan Adınızın Kayıtlı Olduğu Firma İşlemleri Biraz Karmaşıklaştırarak Bunun Gibi Ufak Tefek Zorluklar Çıkarabiliyor.

godaddy Firmasından Aldığınız Bir Alan Adını Başka Bir Firmaya Transfer Etmek İstediğinizde Transfer Esnasındaki Yapılan İşlemlerden Bazıları Gözden Kaçabiliyor. Şimdi Sırasıyla

1. Godaddy Panelinize Girerek Transfer Etmek İstediğiniz Alan Adının Transfer Kilidini Kaldırın. Bu İşlem İçin Önce Alan Adınıza Tıklayın Ve Özelliklerinin Bulunduğu Ekrana Gelin. Bu Kısımda Ekranın Sol Tarafında Locked:locked Başlıklı Satırın Sonunda Manage Yazısına Tıklayın. Açılan Küçük

2. locked Satırının 3 Satır Altında Authorization Code: Kısmını Göreceksiniz. Bu Satırın Sonundaki Send By Email Yazısına Tıklayarak Ve Transfer Kodunu Kayıtlı Mail Adresinize Gönderilmesini Sağlayın.

3. Alan Adı Transferi Yazımızdaki 1. Adımı Uygulayarak Transfer Etmek İstediğiniz Firmadan Transfer Kodunu Girmenizi Sağlayacak Maili Gönderilmesini Sağlayın.

4. Transfer Etmek İstediğiniz Firmanın Gönderdiği Mail İçindeki Linke Tıklayarak Açılan Sayfadaki Gerekli Alana Transfer Kodunu Girin Ve İşlemi Onaylayın.

5. Godaddy Size Transfer İle İlgili transfers@godaddy Mail Hesabından Transfer Of Alanadiniz.com Konulu Bir Posta Gönderecek. Bu Posta İçindeki Linke Tıklayarak Alan Adınızın Tranfer İşlemini Görüntüleyen Godaddy Sayfasına Gidin.inke Tıklayarak Alan Adınızın Tranfer İşlemini Görüntüleyen Godaddy Sayfasına Gidin.

6. Açılan Sayfanın Ortasında Accept / Decline Yazısını Göreceksiniz. Sayfanın Sol Üs Köşesindeki Aktif Olan Butona Tıklayın Ve Çıkan Sayfada Accept 'i Seçin.