PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım TFF binasında


Kalpsiz_
02-26-2014, 17:34
Aziz Yıldırım TFF binasında!
Son haftalarda yaşanan gelişmeler nedeniyle TFF'yi ziyaret edeceğini açıklayan Aziz Yıldırım şu sıralarda TFF Binası'na geldi...

İşte TFF’de önümüzdeki saatlerde gerçekleşecek olan görüşmenin gündem maddeleri şöyle;

NEDEN HATALAR HEP ALEYHİMİZE?

İşte masaya yatırılacak 4 kritik hakem hatası...

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ
Meireles’in atılmasının ardından maçın son anlarında Mustafa Pektemek’in eline çarpan top nedenile net bir penaltının verilmediği belirtilecek.

KARABÜK-FENERBAHÇE
Emenike’nin nizami bir golünün verilmediği ve yine Emenike gole giderken atağın avantaj kuralı uygulanmayarak kesildiği vurgulanacak.

SİVAS-FENERBAHÇE
Sow’un ortasında Kadir’in eline çarpan topta penaltı verilmediği, rakibine dokunmayan Egemen’in haksız faul kararı sonrası oyundan atıldığı anlatılacak.

ELAZIĞ-FENERBAHÇE
Açık penaltının verilmediği, Cristian Baroni’nin tüm hakem yorumcularının ortak tespitindeki gibi haksız atıldığı vurgulanacak.

KULÜPLER BİRLİĞİ’NDEKİ SORUN
Fenerbahçe’nin uzun süredir katılmadığı ve katılmayı da düşünmediği Kulüpler Birliği’nin işlevi masaya yatırılacak. Özellikle İlhan Cavcav’ın açıklamaları ve Fenerbahçe Kulübü’nün sıkıntıları anlatılacak.

YAYINCI KURULUŞTAN ŞİKAYET
Yayıncı kuruluşun kulüp çalışanları tarafından rapor haline getirilen görüntülerle Fenerbahçe aleyhine çalıştığı iddiası dile getirilecek.
Bu konuya TFF’nin müdahil olması istenecek.

PFDK VE TAHKİM KURULU SIKINTISI
Fenerbahçe’nin en önemli sorunlarından biri de PFDK ve Tahkim Kurulu... Bu kurulların önceki TFF’nin devamı olduğunu düşünen sarı lacivertliler değişikliğe gidilmesini talep edecek.