PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : facebook tamamen silme


_SoN_
01-29-2014, 16:53
Facebook hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız,aşağıda vereceğimiz talimatları adım adım uygulamanız yeterli olacaktır.Bu talimatlarla hesabınızı donurmuş olmazsınız,14 gün içinde girmezseniz hesabınız TAMAMEN SİLİNMİŞ OLUR.

facebook tamamen silme


- Facebook hesap silme sayfasını (https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account) tıklayın. Oturum açmanız istenirse oturum açın ve bu sayfadan hesabınızı silin.

-Hesabınızı silmek isteyip istemediğiniz sorulacaktır. Parolanızı ve ekranda görünen metni girin, hazırsanız Tamam‘a basın.

- Onayladıktan sonra artık bir şey yapmanıza gerek yok. Hesabınız, 14 gün boyunca oturum açmazsanız tamamen silecektir.


Not: facebook connect ile oturum açtığınız sitelere gidin ve hesaplarınızı kapatın. Yani Facebook dışındaki sitelerde Facebook bilgileri ile oturum açtığınız sitelerle ilişkinizi kesin. Bu sitelere iptal süreci içerisinde oturum açarsanız, hesabınız tekrar dirilecek ve baştan başlamanız gerekecektir.

barisagency
03-14-2022, 19:03
Müşterilerimiz, ekibimiz ile uzun süre işbirliği yaptığında en iyi sonuçları alırlar. Bu nedenle, uzun sürecek bir işbirliği için müşterilerimizi arıyoruz. İşletmenizin bilinirliğini arttırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Baris Agency (https://baris.agency)

parafesor
09-15-2023, 16:37
bigi için tskrler