PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : google ping atma


REYHAN
01-28-2014, 21:22
google ping atma

Bir web siteniz ve/veya forumunuz var. Günlük güncel haber, yazı, resim v.s ekliyorsunuz. Ancak google ve diğer arama motorları sitenize eklemiş olduğunuz bu haberleri görmüyor ve dolayısıyla indexlemiyor. İşte tam bu noktada ping atma siteleri devreye giriyor ve sitenizi indexlemede size yardımcı oluyor.

Pingomatic.com, pingler.com, autopinger.com, ipings.com gibi birçok ping atma sitesi mevcut. Bu sitelerden kendimde zaman zaman kullanmış olduğum pingomatic sitesini tavsiye ederim. Pingomatic gerçektende çok başarılı sonuçlar veriyor. Ayrıca wordpress siteniz varsa lütfen ping atmayın. Zaten wordpress sisteminin altında ping atma sistemi mevcuttur. Ping atma sitelerinden bazıları wordpress’e pink atmak isterseniz hata verebilir.

Google’a Nasıl Ping Atarım?
Sizlere pingomatic.com’u örnek vererek nasıl ping atacağınızı anlatacağım. Pingomatic.com‘a girdiğinizde sırasıyla aşağıdaki adımları uyguluyorsunuz;

Blog Name: Sitenizin Adı – Title‘ı
Blog Home Page: Sitenizin URL’si (http:// mutlaka URL önüne konulacak)
RSS URL (optional): Sitenizin RSS URL’sini buraya yazacaksınız. Bu seçenek opsiyoneldir, istemezseniz koymazsınız ama koymanızda fayda var.


Diğer Ping Atma Siteleri;
feedshark brainbliss
kping
mypagerank
pingmyblog
ping
pingoat

Forum sitelerinde dolaşırken genelde sitem googlede çıkmıyor, sitem yavaş index alıyor, sitem index almıyor gibi konular okumaktayım. Yapmamız gereken Google ping atarak (http://blogsearch.google.com.tr/ping) Googleyi dürteceğiz. Bunu yapmak için Google ping atma sitesine girip kutucuğa sitemizin adresini yazacağız. Ben sitemizin anasayfasını yazmak yerine sitemizin sitemap adresini yazıyorum.

_SoN_
01-03-2015, 16:23
teşekkürler.

denizci
02-19-2016, 12:46
teşekkürler.

deneme
01-06-2017, 17:53
teşekkürler.

barisagency
03-14-2022, 19:03
Müşterilerimiz, ekibimiz ile uzun süre işbirliği yaptığında en iyi sonuçları alırlar. Bu nedenle, uzun sürecek bir işbirliği için müşterilerimizi arıyoruz. İşletmenizin bilinirliğini arttırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Baris Agency (https://baris.agency)