PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Paranoid Android, Halo Özelliğini Android 4.4′e Uyumlu Hale Getiriyor!


REYHAN
01-11-2014, 16:06
Aralık ayı içerisinde Android 4.4’e dayalı ilk yazılımlarını Beta aşamasında yayınlayan Paranoid Android ekibi, ROM’larda yer verdiği benzersiz özelliklerden biri olan ve halihazırda Android Açık Kaynak Projesi sayesinde birçok özel ROM’da yer alan Halo bildirim özelliğini Android 4.4’ün şeffaf yapısı ile uyumlu hale getirdi.

Aynı zamanda çoklu görev yöneticisi vazifesi de gören Halo bildirim baloncuğunun ikinci sürümünde mobil cihazımıza ulaşan bildirimlerin hepsi bir noktada toplanıyor ve bu bildirimlere erişim oldukça basit bir şekilde sağlanıyor.

Paranoid Android ekibi aralık ayı içerisinde yayınladığı beta aşamasında ROM’lara Hola özelliğini henüz eklememişti. Kararlı sürümlerde ise özelliğin yer alması bekleniyor. Geliştirici ekip Google+ üzerinden kısa bir açıklama yayınlayarak Halo özelliğine yeni bir deneyim ve yeni bir tasarım kattığını belirtti. Ekip Halo’nun yeni tasarımını gösteren herhangi bir tanıtım videosu yayınlamadı, ancak bir önceki sürüme nazaran daha temiz ve daha sade bir tasarım benimsenmiş olacak.

Yeni Halo, Android 4.4’ün tasarım çizgisiyle aynı paralellikte olacak. Şeffaflık; kullanıcıya ait fotoğrafa, ekran duvar kâğıdına ve uygulamaların tasarımına uyum sağlayacak. Geliştirici ekibin yeni Halo’ya ait şu an için paylaştığı tek fotoğrafa aşağıdan göz atabilirsiniz.