PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yanlızlığın dilinden....


peri_7
04-01-2008, 21:41
Elif gibi yalnızım! Ne esrem ne ötrem…
Ne beni durduran bir cezmim, ne bana ben katan bir şeddem var…
Ne elimi tutan bir harf, ne anlam katan bir harekem…
Kalakaldım sayfalar ortasında.,işte böyle ben sen gibi….
Bir okuyan bekledim bir hıfzeden belki.
Gölgesini istedim bir dostun med gibi….





Bugün daha bi hüzünlüyüm sanki zamanın acımasız dişlileri arasında boğulurken sessiz feryatlarımı duymuyor kimse.

Çaresi olan bı yalnızlık değil benimki biliyorum. Yeri dolmayacak bir boşluk var içimde. Ne istiyorum kestirmek güç. İkiye bölünmüş yaşıyorum hayatı. İki kişilik de yani. Biri mutlu yüzü gülen ben; diğeri etrafındaki insanlara rağmen yalnız olan ben. Ne ifritten bir bilmece bu. Çözümü ne kadar zor bir denklem.
Kalabalıklar içinde yalnız kalmak ne demekmiş biliyorum artık. Etrafında sana bakan onca göz olmasına rağmen hiç birinden sana bir dostun sıcaklığı akmıyor. Konuşulan kelimeler sarılmalar tebessümler yapmacık, var her şeyde bi tuhaflık. Belki de insanlar samimi kimbilir. Ama nafile beni mutlu etmiyor. Yeri dolmuyor dostun.

Kalakaldım şu koca ülkede bir başıma. Ne halimden anlayan var sen gibi ne de elimden tutup kaldıran. Ne çılgınlık yapabileceğim biri ne de deli anlarımda durduran beni. Kimse anlamıyor gözlerimin içine bakınca sen gibi.
Biliyorum yerin dolmaz hasretin hafiflemez. Ama bu yalnızlık yüreğime çok dokunur oldu ey dost. Serzenişlerimi duymuyor kimse. Derdimi anlatacağım kafama esince arayıp başını şişireceğim beraber gülüp beraber omzunda hıçkıra hıçkıra ağlayacağım ……… anlayacağın yokluğun canımı çok yakıyor.

Çoğu zaman çözemiyorum gurbetteki sen misin ben miyim? Giden götürmez ki yanında bütün hatıraları. Kalır yaşanmış ne varsa geride kalanın üstüne. Hatıralar sanki her gün hatırlanmakla mükellef. Benzemiyor bu yalnızlık bu acı hiçbir şeye. Ne koyarsam koyayım olmuyor yerin dolmuyor. Hafifletmiyor hiçbir şey hasreti. Yok ki huzur bulacak kapım kaçıp ona sığınayım
Yalnızlığın geçmez çaresi yok bilirim. Sen mutlu ol ey dost bu yeter bana. Uzakta olsan da aramızda yollar değil ülkeler bile olsa ben seni hala çok seviyorum…..

Yalnızların tek sığınağı Ey Rabbim elimden tutan sen ol…..