PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Salon çığlıklarla inledi


MetinCeylan
04-01-2008, 17:44
http://www2.internethaber.com/images/news/59593.jpg
Salon çığlıklarla inledi
01 Nisan 2008 Salı 16:23
Böyle bir maç izlemiş miydiniz? Belki sizler de bu seyirciler arasındasınız.. Salon hınca hıç dolu. Çığlıklar birbirine karışıyor.


İNTERNETHABER- Kendilerinden geçenler ayılanlar bayılanlar.. Gözler televizyona odaklanmış vaziyette.. Farklı kültürlerin parçaları da olsalar ortak paydaları var. O da tuttukları takımları..

Yaşadıkları heyecan yüzlerine vuruyor. Kaşlar çatılıyor, yanaklar kızarıyor. Kalp atışları hızlanıyor. Gözler kimi zaman kısılıyor, kimi zaman irileşiyor. Korku dolu bakışlar baze yerini umuda bırakıyor. Eller başlar arasında.. Çığlıklar birbirine karışıyor.

Yeri geliyor zıplıyor, yeri geliyor koltuklarına yığılıp kalıyorlar. Gerginlik, sevinç, üzüntü, coşku, hayal kırıklığı, keder, bir arada. 90 dakika boyunca bütün duyguları tadıyorlar.

Burası Beşiktaş Çarşı içindeki Mis Cafe.. Tarih 29 Mart 2008.. Siyah beyazlılara gönül verenler doluşup maçı izliyor. Görüntüler foto muhabiri Fatih Pınar'a ait. Fenerbahçe'ye karşı gol bekliyorlar takımları adına..

Herşey ne oluyorsa o anlarda oluyor. Hayatı bir an için unutup "büyülü" ve bir o kadar "tuhaf atmosfere" kaptırıyorlar. İçlerinde öğretmeni de var, doktoru da.. İşçisi de var, akademisyeni de..

Bastırılmış duygular o salonda patlıyor, kendilerinden geçiyorlar. Maçı izlerken yaşadıkları duygular ortak, tepki tonları farklı..

Bu kalabalık grup içinde bir anne ve oğlu dikkatimizi çekiyor. Kalabalığa o da karışmış.. 43 yaşındaki anne bedensel engelli oğluyla maçı izliyor.

Garibimize kaçıyor çünkü sokakta evde farklı ve olgun bir rolde.. Ama orada 180 derece değişiyor. Neredeyse en üzüleni en sevineni o. "Tutkulu taraftar" işte bu olmalı dedirtiyor bizlere..

Sadece o mu? Oğlu da kendini kaptırıyor bu heyecan sarmalına.

Maç bittiğinde ise hayat başa sarıyor. Herşey sil baştan. Sakin, sessiz, soğukkanlı bir edaya bürünüyor. Anne tekerlekli sandalyeli oğlu ile birlikte gecenin karınlığına karışıyor.


kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=135194

pesimist
04-04-2008, 21:00
zaten en çok taraftara üzülüyorum