PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avşa Pansiyon


Ayca_Derin
09-15-2013, 16:37
Selam arkadaşlar,yaz tatilinizi nerede geçireceksiniz? Eğlence, Deniz ve Güneşmi aradığınız. Peki bunların bir arada yer aldığı bir tatil merkezimi arıyorsunuz?

24 saat yaşamın hem eğlenceye hemde dinlenceye çıktığı bir yer bulunuyor. Burası avşa adası. Adanın hemen hemen her yerinde denize giriliyor. Havası ve denizi tertemiz ve plajlar tamamen halka açık ücretsiz hizmet veriyor. Geceleri ise kumsallarda oturulabiliyor veya barlar sokağında dans ve müzik eşliğinde gece yarısına kadar takılmak mümkün. Doymasanız ada merkezindeki discolar sabaha kadar açık.

Gençler için konaklamada ücretlerin uygun olması önemli. En son avşa adası 2013 (http://avsaadasi-pansiyon.blogspot.com/2013/08/avsa-adas-2013.html) yaz sezonunda fiyatlar çok makul düzeyde seyretti. Kişi başı 10 tl gibi ücretlerle pansiyon bulabileceğiniz avşa adasında pansiyon öneri (http://avsaadasi-pansiyon.blogspot.com/2013/08/pansiyon-oneri.html) ve tavsiyelerimize kulak verebilirsiniz. Örnek Barbaros pansiyon veya irem pansiyon bunun yanında Truva pansiyon haziran ve eylül aylarında kişi başı 10 tl gibi fiyatlarla hizmet veriyor.

Bir diğer tatil noktası olan avşa adası yiğitler köyü (http://avsaadasi-pansiyon.blogspot.com/2013/08/avsa-adas-yigitler-koyu.html) ise kafa dinlemek isteyenlerin kaçış noktası. Buradada çok uygun pansiyon ve konaklama yerleri bulunuyor.