PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nokia Ailesi'nin Yeni Cep Telefonu Lumia 520 Türkiye'de!


dilokullari
09-13-2013, 15:17
http://s9.postimg.org/ur2h5nja7/16650_lumia_52_xlarge.jpg

Avea, Nokia Lumia akıllı telefon ailesinin en eğlenceli üyesi Nokia Lumia 520 yi birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ve tarifeye ek ayda 0 YTL'den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.


Son trend cep telefonu (http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/Katalog) ve akıllı cihazları müşterileri ile buluşturan Avea İletişim AŞ; Nokia Lumia ailesinin tüm Türkiye'de merakla beklenen eğlenceli ve akıllı telefonu Nokia Lumia 520'yi birbirinden avantajlı 4 değişik kampanya teklifiyle bugünden itibaren satışa sunuyor.

Avea'nın müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası bünyesinde Avealılar, Nokia lumia 520 (http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/NokiaLumia520) akıllı telefonuna arzu ederlerse tarifelerine ek aylık 0 TL'den başlayan fiyatlarla ve ilk üç ay 100 mb internet kullanım hediyesi ile, isterlerse de 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketi (http://www.avea.com.tr/web/MobilInternet) tekliflerden herhangi biriyle, veya 1000 dk.+1000SMS+2GB'lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Piyasadaki en uygun fiyatlı Windowsphone olan Nokia Lumia 520'yi peşin fiyatına 599TL ödeyerek satın almak isteyen Avea kullanıcılarına ise üç ay süresince 250 MB internet kullanımı hediye edilecek.

Nokia Lumia 520 akıllı telefon, 4 inçlik süper duyarlı dokunmatik geniş ekranı ve renkli kapak özelliğiyle göz dolduran şık tasarımının yanı sıra sahip olduğu teknik özellikleriyle de akıllı cihaz deneyiminde yeni bir dönemin habercisi olmaya aday. Nokia Lumia Ailesi'nin akıllı çekim özelliğine sahip 5 mega pixel benzersiz kamera teknolojisinin yanında barındırdığı birçok lens ve uygulama sayesinde en keyifli anları en özel fotoğraf karelerine dönüştürüyor. 1000 Mhz 2 çekirdekli işlemcisinin yanı sıra, sahip olduğu mix radyo özelliği sayesinde 12 milyon şarkıya bedeva ulaşılabiliyor. Avea, bu özelliklere ilaveten navigasyon* özelliğiyle de eğlenceli bir akıllı telefona cazip fiyatlara sahip olma fırsatları sunuyor.

*Cihazın satın alındığı ülkedeki harita verisi üzerinden voice navigasyon hizmeti de kullanılabiliyor.




Nokia Lumia 520 Link: http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/NokiaLumia520

vbasic
08-28-2019, 14:04
Nokia'nın en yeni cihazları ve fiyat karşılaştırmalarınu buldum belki işinize yarar: https://www.fiyatlab.com/?s=nokia