PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskiden Galatasaray vardı


MetinCeylan
04-01-2008, 14:44
Karakter boyutu : http://www2.internethaber.com/images/font_01.gif http://www2.internethaber.com/images/font_02.gif http://www2.internethaber.com/images/font_03.gif http://www2.internethaber.com/images/font_04.gif
http://www2.internethaber.com/images/news/56775.jpg
Eskiden Galatasaray vardı
01 Nisan 2008 Salı 14:29
Alex'ten çok özel açıklamalar.. Fenerbahçe'nin yıldızı Galatasaraylıları hem üzdü hem de düşündürdü.


Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, sarı-lacivertli kulübün hayatında önemli bir yeri olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe'nin sonuna kadar hayatımın bir parçası olmasını istiyorum'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi dergisinin Nisan sayısına evinde röportaj veren Alex, Fenerbahçe'nin profesyonel olarak en fazla kaldığı takım olacağını ifade ederek, ''İlk kızım 2 aylıkken Türkiye'ye geldik. İkinci kızım burada doğdu. Fenerbahçe, profesyonel olarak en fazla kaldığım takım olacak. Çünkü hem Fenerbahçe'yi, hem de Türkiye'yi çok fazla seviyorum'' diye konuştu.

''KAZANABİLECEK KALİTEMİZ VE GÜCÜMÜZ VAR''

Türkiye'de son dönemlerde Fenerbahçe'nin turları geçebileceğine ''inanmamak'' gibi bir genel düşünce olduğunu ifade eden Alex, ''Oysa bizim her şeyden ve herkesten önce inanmamız gerekiyor. Mükemmel bir takımımız olmayabilir. Fakat rakiplerimize karşı kazanabilecek kalitemiz ve gücümüz var'' dedi.

''ÖZEL TRİBÜNÜM BENİ MOTİVE EDİYOR''

Brezilyalı futbolcu, ''Saracoğlu Stadı'nda sana özel bir tribün var. O bölümü görünce neler hissediyorsun?'' şeklindeki soru üzerine şunları söyledi:

''O bölüm özellikle beni çok tatmin ve mutlu ediyor. Çünkü orada köşedeki o kısmın beni sürekli motive etmesi, bir oyuncuyu adeta ödünç almaları gibi bir şey. Bu da açıkçası beni çok fazla mutlu ediyor, motive ediyor. Çünkü Fenerbahçe taraftarının görüşü, duruşu benim için çok önemli. Basının görüşü başkadır. Önemli olan Fenerbahçe'nin taraftarının görüşüdür. Bu taraftarların da beni bu kadar benimsemesi, beni gerçekten hem tatmin, hem de mutlu ediyor.''

ESKİDEN GALATASARAY VARDI

Alex de Souza, Brezilya'da eskiden Galatasaray'ın tanındığını, ancak artık Fenerbahçe'nin en fazla tanınan Türk takımı olduğunu kaydetti.

Brezilya'daki bütün insanların artık Fenerbahçe ve Türk futbolunu takip ettiğini vurgulayan Alex, ''Brezilya'da tanınan Roberto Carlos, Edu, Marco, Deivid, Maldonado ve Fabio'nun buraya gelmesiyle birlikte orada Fenerbahçe'ye karşı değişik bir ilgi uyandı. Eskiden Türkiye Ligi'nin sonuçları Brezilya'da hiçbir yerde gözükmezken, şimdi maç bittikten 2 saat sonra, Fenerbahçe hakkında yorumları ve sonuçları her yerde görebiliyorsunuz. Fenerbahçe aldığı sonuçlarla Brezilya'da kendi reklamını en iyi şekilde yapıyor. Eskiden Galatasaray vardı. Taffarel ve Jardel'den dolayı Galatasaray aldığı sonuçlarla Brezilya'da adından söz ettirmişti. Şimdi Fenerbahçe'nin aldığı sonuçlarla bu tam tersine döndü. Şimdi Brezilya'da en fazla tanınan Türk takımı Fenerbahçe oldu'' diye konuştu.

''AZİZ YILDIRIM'A BAYILIYORUM''

Brezilyalı yıldız futbolcu, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'dan da övgüyle söz etti.

Başarılı olmalarında en önemli faktörün takımın ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması olduğunu dile getiren Alex, '' Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a bayılıyorum. Hepimizde olduğu gibi iki gözü var, ama o aynı gözlerle binlerce şey görebiliyor. Fenerbahçe'ye inanılmaz katkı yapıyor. İşte böyle katkılı bir başkan olduğunda eksiğiniz veya ihtiyacınız eğer bir Japon oyuncu bile olsa Başkan Yıldırım onu bulup getirebilecek kapasiteye sahiptir. Başarı bence Fenerbahçe Kulübü'ne böyle geliyor.''

''KİŞİSEL GÖRÜŞÜM ÇİFT FORVETTEN YANA''

Alex de Souza, kişisel görüşünün takımın çift forvetle oynamasından yana olduğunu, ancak bu konuda kararı teknik direktör Zico'nun verebileceğini söyledi.

Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg