PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe G.Saraylılar'ı tiye aldı


MetinCeylan
04-01-2008, 13:31
http://www2.internethaber.com/images/news/59569.jpg
F.Bahçe G.Saraylılar'ı tiye aldı
01 Nisan 2008 Salı 12:47
Bir grup Galatasaraylı taraftar İngiliz ekibini tezahüratlarla karşıladı. Ancak bakın Fenerliler bunu nasıl alay konusu yaptı


Bir grup Galatasaraylı taraftar İngiliz ekibini tezahüratlarla karşıladı. Ancak bu olay Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde alay konusu oldu.

İşte o açıklama:

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçındaki rakibimiz Chelsea, teknik kadrosu ve bazı gazetecilerle birlikte geç saatlerde özel bir uçakla Türkiye'ye geldi. Dış ilişkiler Müdürümüz Turgut Acar ile İdari Menajerimiz Volkan Ballı'nın asistanlarından Mahmut Sökün tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan Chelsea takımını ayrıca özel bir Türk taraftar grubu daha karşıladı.
Eski oyuncularımızdan Nicolas Anelka'ya çiçek vererek Chelsea lehinde tezahüratta bulunan taraftarların, takımları ve kendileri hakkında neler söylediklerini pek anlamadıklarını ifade eden İngiliz oyuncular, Türkiye'de Chelsea taraftarının bulunmasından mutluluk duyduklarını, ancak bu taraftarların maça gelmek için bilet almadıklarını öğrenince üzüldüklerini ifade ettiler.
Bu konudaki diğer bir dikkat çekici espiriyse taraftar forumlarından geldi;
Galatasaraylılar da haklı..Ne yapsınlar takımlarında yıldız futbolcu olmayınca görmek için havaalanında bekliyorlar...

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=135164